Anri kandidat za trenera Barselone? Francuzi veruju da jeste

Spekulacije o novom treneru Barselone se nastavljaju

  • 3
Tijeri Anri Foto: Profimedia/AFP

Kike Setijen će izvesno dobiti otkaz posle izgubljene šampionske trke u Španiji i sramoćenja protiv Bajern Minhena u četvrtfinalu Lige šampiona u petak, pa je glavna vest španskih medija ko će ga naslediti.

Klupa Barselone je "vruća" posle 8:2 u Lisabonu u petak uveče, a ni Setijen na njoj nije proveo celih godinu dana.

Frans fudbal piše da je jedan od kandidata koje razmatraju na Kamp Nou i Tijeri Anri, legenda Arsenala i nekadašnji igrač Barselone.

Anri je u periodu od 2007. do 2010. sa uspehom igrao za katalonskog giganta, a poslednjih godina se bavi trenerskim poslom.

Vodio je Monako u kom se nije proslavio bogzna koliko tokom sezone 2018/2019, dve sezone pre toga je bio asistent selektoru Belgije, a od 2019. vodi Montreal Impakt.

Impakt je posle pet odigranih utakmica sa sedam bodova na petom mestu istočne konferencije u MLS ligi, a u osmini finala plej-ofa je izgubio od Orlando Sitija sa 1:0 i ispao.

Orlando Siti je kasnije stigao do finala gde je poražen od Portland Timbersa, ali nije baš izvesno da bi Blaugrana sudbinu posrnulog giganta koji ima više igrača starijih od 31, 32 godine i onih preplaćenih koji ne služe prakitčno ničemu u ruke relativno neiskusnog trenera.

Španci su prethodno licitirali sa više imena, a kao najozbiljnije se pojavilo ime Maurisija Poketina, nekadašnjeg menadžera Totenhema.

Video: Ben ovaj put skrivio jedanaesterac, Spartak smanjio zaostatak

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA