≫ 

Alešandre Pato otišao iz Sao Paula: Bivša zvezda Milana i Čelsija pred povratkom u Internasional

Bio sa Berluskonijevom ćerkom i albanskom manekenkom, zbog žurki mu propao brak, a sad je raskrstio sa klubom

  • 0
Foto: Instagram / Pato

San Paulo i Alešandre Pato su se rastali sporazumnim raskidom ugovora i brazilski mediji pišu da je nekadašnja zvezda u usponu svetskog fudbala pred povratkom u klub iz kog je potekao - Internasional.

Njemu su u Sao Paulu ostale još dve godine prevremeno prekinutog ugovora, a Pato je dao devet golova na 35 utakmica u svim takmičenjima, tokom drugog boravka u ovom klubu.

- Danas se navršava još jedan važan korak u mojoj karijeri. Bila je čast ponovo nositi ovaj dres - napisao je Pato na društvenim mrežama.

Njegov brat Aleksandro Rodrigez je još ranije rekao da će Pato prekinuti ugovor, pa je bilo samo pitanje dana kada će se to desiti.

Tokom prvog boravka u Sao Paulu u sezoni 2014/2015 Pato je bio pozajmljen igrač Korintijansa koji ga je godinu ranije za 15 miliona evra kupio od Milana.

Korintijans ga je posle tri godine pozajmica prodao za svega tri miliona Viljarealu, a španski klub ga je 2017. prosledio Tjanđinu za 18 miliona, da bi Kinezi prošle godine opet bili na gubitku jer se Pato kao slobodan igrač vratio u domovinu.

Pato je svojevremeno žario i palio kako na fudbalskom terenu, tako i van njega po klubovima i žurkama. Uz takav stil života i povrede koje su ga pratile, 30-godišnji Brazilac je relativno rano okončao svoju evropsku epizodu tokom koje je igrao za Milan, Čelsi i Viljareal.

Iz Milana je otišao još 2013. godine, šest godina po doalsku na evropski kontinent, a iza sebe ima i dva propala braka zbog opijanja i provoda.

Video: Ivanić drugim golom protiv Evrope stavio tačku na meč protiv tima s Gibraltara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA