≫ 

Stolica saopštio spisak od 29 "orlića" za kvalifikacije za EP

Mali fudbaleri 4. septembara igraće u gostima protiv Letonije, a četiri dana kasnije dočekaće Bugarsku na stadionu u Gornjem Milanovcu

  • 2
Ilija Stolica Foto: MN Press

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije (U21) Ilija Stolica saopštio je spisak od 29 igrača na koje računa za predstojece mečeve u kvalifikacijama za Evropsko prevenstvo 2021. godine protiv Letonije i Bugarske.

Na spisku su Marko Ilić, Dušan Marković, Ðorđe Petrović, Svetozar Marković, Jovan Vlalukin, Mihajlo Ivančević, Nemanja Mićević, Dimitrije Kamenović, Mladen Devetak, Jovan Nišić, Zlatan Šehović, Erhan Mašović, Veljko Birmančević, Mirko Topić, Filip Stevanović, Njegoš Petrović, Ivan Ilić, Luka Ilić, Željko Gavrić, Veljko Nikolić, Viktor Lukić, Mihajlo Banjac, Igor Maksimović, Luka Adžić, Filip Stuparević, Nikola Čumić, Dejan Joveljić, Slobodan Tedić i Viktor Živojinović.

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Ilija Stolica, pred predstojeće mečeve kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2021 protiv Leonije i Bugarske, rekao je da je kvalitet na strani njegove ekipe.

- Letonija je sa Bugarskom igrala 0:0, a pokazali su i ovde u Novom Sadu da su nezgodan protivnik. Imamo ispred nas disciplinovanu ekipu koja se oslanja na jedan defanzivni pristup fudbalu i kroz brze napade pokušavaju da ugroze protivnika. Mi moramo da budemo pametni, strpljivi, mislim da je kvalitet na našoj strani i treba da donesemo bodove sa tog gostovanja.

- Posle toga nas čeka Bugarska, ekipa koja je prilmila najmanje golova u kvalifikacijama. Čvrsta i stabilna selekcija sa malo drugačijim sistemom igre, većim kvalitetom u odnosu na Letoniju, ali isto tako mislim da je i u ovom slučaju kvalitet na našoj strani. U Bugarskoj smo pobedili, verujem da to možemo da ponovimo i na našem terenu", rekao Stolica u intervju za sajt Fudbalskog saveza Srbije (FS S).

Video: Prvi snimak dolaska Zvezde u Tiranu, Sanogo pozdravio Boga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA