≫ 

Mudrinski nastavio da seje strah u Hrvatskoj: Navijači Dinama ga već zovu na Maksimir!

Novi pogodak vodećeg strelca HNL-a, koji ima neverovatne brojke na startu sezone

  • 9
Ognjen Mudrinski

Foto: Pritnscreen/Arena Sport

Ognjen Mudrinski nastavlja da seje strah u hrvatskom šampionatu. Još jedno kolo i još jedan pogodak nekadašnjeg napadača Vojvodine i Crvene zvezde u dresu Gorice.

Njegov klub savladao je Šibenik sa 3:2 na otvaranju 3. kola HNL-a, a srpski napadač je za razliku od prethodnih mečeva kada je ulazio s klupe, ovog petka bio starter od prvog minuta.

I samo tri minuta bila su mu dovoljna da postigne novi pogodak, peti u sezoni i uveća prednost na listi strelaca u odnosu na konkurente koji imaju po dva. Sjajno je skočio posle centaršuta iz kornera i matirao glavom nemoćnog golmana Šibenika.

Mudrinski je zamenjen na poluvremenu, ne zna se da li zbog povrede ili iz taktičkih razloga, ali je njegov tim rutinski priveo meč kraju i upisao treću pobedu kojom je zadržao lidersku poziciju.

Srpski napadač trenutno ima sjajan učinak, dao je 5 golova za svega  94 minuta koje je proveo u igri, što znači da u proseku pogađa mrežu rivala na svakih 19 minuta.

U prvom kolu ušao je u igru u 73. minutu i postigao dva gola, a u drugoj utakmici je ušao u 58. i opet pogodio dva puta.

Zbog toga i mnogi navijači Dinama iz Zagreba sve češće ističu da bi ga rado videli u modrom dresu velikana sa Maksimira, što bi bio jedan od zanimljivijih transfera u poslednje vreme na ovim prostorima.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA