≫ 

Sevale pesnice na Čairu: Pogledajte opštu tuču fudbalera Radničkog i Proletera!

Glavni sudija je poprilično zakuvao ovaj duel...

  • 15

Radnički iz Niša i Proleter iz Novog Sada odigrali su na Čairu napet i zanimljiv meč, a utakmicu 6. kola Superlige obeležila je opšta tuča fudbalera dva tima na kraju prvog poluvremena.

Generalno nervozna utakmica začinjena je u finišu prvog dela kada je glavni sudija Stanko Ostraćanin odsvirao kraj poluvremena u trenutku kada su Novosađani išli u napad.

To se gostima nije svidelo pa su ga odmah okružili. U odbranu arbitra stao je kapiten Radničkog i golman Borivoje Ristić, što je bio povod za opšti metež, a došlo je i do tuče među igračima.

Srećom ubrzo se sukob smirio, a zanimljivo da glavni sudija Ostraćanin nekome nije pokazao crveni karton zbog ovog incidenta koji možete pogledati u snimku na početku teksta.

Video: Dejan Stanković se krstio posle gola Zvezde u Tirani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danilo

    30. avgust 2020 | 09:31

    Cudi me ovakvo ponasanje uprave i igraca Proletera, a sto se ovih drugih tice Lalat ih je na vrijeme naucio ovim vjestinama. Za svaki slucaj tu je i njihova logistika u likovima Kokeze i Tonceva, osim naravno u utakmicama sa njihovom centralom kada im ni bog pomoci ne moze.

  • cox

    29. avgust 2020 | 21:37

    Gde Vi vidite tucu ovde . 🧐

  • Ja

    30. avgust 2020 | 00:37

    A iz strucnig staba proletera Nole Buljic preti sudiji, kao na Klisi da je a ne u Nisu...kakav atomski mrav....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA