Nikolićeva Lokomotiva četiri kola bez pobede, ali odolela je šampionu Zenitu

Nikako da krene sa boljim nizom ruski predstavnik u Ligi šampiona

  • 2
marko nikolić Foto: MN Press

Fudbaleri Lokomotive i Zenita odigrali su bez golova u derbiju 6. kola ruske Premijer lige, čime je tim našeg trenera Marka Nikolića vezao i četvrti meč bez pobede, posle dva poraza i remija.

Sa druge strane, šampion Zenit je takođe u blagom padu forme, već drugi meč je bez postignutog gola tim iz Sankt Peterburga, mada ne bi trebalo da bude brige po prvaka s obzirom da je sezona još u povoju.

U duelu prvoplasiriranog i vicešampiona iz prethodnog prvenstva viđena su dva gola, istina oba su poništena zbog ofsajda, ujedno su to bili i najzanimljiviji momenti ovog ne toliko sadržajnogg duela.

Dmitri Rubčinski je u 10. minutu pogodio mrežu gostiju, no uradio je to iz nedozvoljene pozicije, baš kao i Artjom Dzjuba u drugom poluvremenu, kome je takođe poništen pogodak.

Valja reći i to da je za Lokomotivu tek u samoj završnici, od 93. minuta, zaigrao Slobodan Rajković, ovoletošnje Nikolićevo pojačanje, a da je srpski trener od danas i zvanično ostao bez najboljeg igrača Alekseja Mirančuka, koji je potpisao za Atalantu i nije bio u protokolu za utakmicu sa Zenitom.

Lokomotiva je posle nepotpunog šestog kola na osmom mestu sa bilansom 2-2-2, a Zenit je drugi sa skorom 4-1-1, iza lidera Spartaka.

U narednoj rundi Moskovljane čeka gostovanje protiv Rostova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Skorpion

    30. avgust 2020 | 18:45

    Pa nije to Ling-Long liga da mu Vucela i bratija "odrade" 30+ utakmica bez poraza.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA