Ivanović zadužio dres "Zmajeva" u Ljubljani: Olimpija Partizanu otpisuje drugu ratu za Banjaka

Nije se najbolje snašao u Humskoj i posle dve i po godine je otišao

  • 1
Đorđe Ivanović Foto: Marko Jovanovic

Doskorašnji fudbaler Partizana Ðorđe Ivanović od ponedeljka popodne je zvanično novi igrač ljubljanske Olimpije.

Četiri dana nakon što je izostavljen iz protokola za meč sa RFS-om u kvalifikacijama za Ligu Evrope, Ivanovićev prelazak u Olimpiju je i ozvaničen.

Đorđe je u Sloveniji potpisao trogodišnji ugovor, što je epilog višednevnih pregovora kluba iz Beograda i onog iz Ljubljane.

- Zadovoljan sam što sam došao u klub kakav je Olimpija. Želim da osvajam trofeje ovde i da probam da se kvalifikujemo u Ligu Evrope - rekao je Ivanović posle predstavljanja u Ljubljani.

On je poslat u Sloveniju kao druga rata za Makija Banjaka, defanzivca koji je došao u suprotnom smeru - iz Olimpije na stadion Partizana.

Banjak je u Humsku stigao za pola miliona evra, što je trebalo da bude plaćeno u dve rate od 200.000, odnosno 300.000 evra.

Partizan je poslao Ivanovića u zamenu za otpis ovih 300.000 evra, s tim što crno-belima ide i deset posto od njegovog narednog transfera.

Ofanzivac je pre Partizana igrao za subotički Spartak, a za crno-bele odigrao je 70 mečeva, postigao 17 golova, upisao osam asistencija i osvojio je dva trofeja u Kupu Srbije.

Video: Strelac Sadik: Prvi gol za Partizan, majstorski pas Saše Zdjelara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA