≫ 

"Navijač Partizana je srećan kad izvuče Zvezdu u Kupu": Govor Stanojevića koji je "zapalio" Grobare

Novi trener Partizana je pre osam godina imao emotivan oproštaj od navijača ispred stadiona posle zabrane Uprave da održi konferenciju

  • 47
Aleksandar Stanojević kao trener Partizana 2012 Foto: MN Press

Aleksandar Stanojević, novi trener Partizana održaće konferenciju za medije u sredu i predstaviti svoje ideje i vizije sa crno-belima. Stanojević stiže posle odlaska Sava Miloševića koji je podneo ostavku.

Podsećanja radi pre 8 godina 2012. u januaru kada je smenjen, bilo mu je zabranjeno da se obrati novinarima na samom stadionu. Stanojević je tada smenjen na sastanku Upravnog odbora FK Partizan u petak, a umesto njega angažovan je izraelski stručnjak Avram Grant.

Nekoliko stotina navijača Partizana je tada došlo da pruži podršku doskorašnjem treneru i okupili su se ispred stadiona crno- belih, uz prisustvo jakih policijskih snaga.

Navijači ispred stadiona istakli su da žele da pruže podršku Stanojeviću i da izraze nezadovoljstvo odlukom Uprave kluba koja ga je u smenila.

Tada je Stanojević izašao i održao govor pred Grobarima

- Samo jednu stvar da vam kažem, ja nisam ovde zbog novinara, nisam neozbiljan ne pravim cirkus. Ovo je sramno da dođemo da održimo konferenciju u jednoj spontanoj reakciji.

- Ne mogu da shvatim da ne mogu da dam informaciju navijaču Partizana, a imam mnogo toga što hoću da vam kažem. Niko me neće sprečiti da vam kažem neke stvare koje su važne za svakog navijača Partizana - pričao je Stanojević tada-

- Ja se nadam da će novinari pitati zašto nemate pravo da dobijete informaciju legitimno, koju ja želim da dam. Ja nisam revolucionar nego trener i pričaću o stručnim stvarima.

- Meni je onemogućeno da dođemo do onoga što svi vi volite. Najdraža mi je stvar što je svaki navijač Partizana presrećan kad izvčuemo Zvezdu u Kupu.

- Mene niko neće sprečiti da kažem ono što svaki navijač Partizana mora da zna. Sad sam emotivan i bilo bi neozbiljno da pričam pod emocijama. Želim da uradim ono što je do mene i da se bavim strukom.

Ja nisam bitan, Krstajić nije bitan, ovde je bitan Partizan i ja ću to reći. Pitanje je kada ću održati konfenerciju za štampu. Pričaćemo ima vremena i pričaćemo na civilizovan način. Ne dižemo bunu ovo je spontana priča i ljudi su sokntano došli - rekao je Stanojević tada.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    1. septembar 2020 | 19:12

    A jel možda održao govor o tome kako ga je Pjanović pregazio i maltretirao,a jel možda rekao svojim navijačima kako njihov klub nije pobedio punih 18 godina na Marakani,a hvalite se kako vam nismo dali 4 derbija gol,a jadni li ste Zagrepčani.

  • Zis

    1. septembar 2020 | 21:12

    Kako je lako paliti i manipulisati nasim narodom ,pa ko je taj Stanojevic,digla se prasina kao da je Murinjo dosao ,sta je osvojio taj trener od kad je otisao iz Partizana ,isto sto i veliki mag Vujosevic ,duplo nista.Nema vise Toleta da ti namesta titule .

  • Partizan pa Bog

    1. septembar 2020 | 18:22

    Pitanje je kada ce Stanoje platiti ceh ! Uprava napolje .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA