Zidan poludeo zbog Bejla: Spreman je na neverovatan potez, samo da odstrani "otrov" iz svlačionice

Velšanin je po svemu sudeći završio svoju sudbinu na Santjago Bernabeu

  • 1
Geret Bejl Foto: AP/Tanjug

Geret Bejl ima još dve godine ugovora sa Real Madridom, ali zbog svojih ispada i nonšalantnog ponašanja, mogao bi da završi svoju epizodu već ovog prelaznog roka.

Kako piše španski ACB, Zinedin Zidan je već otpisao Velšanina i dao nalog upravi Reala da ga se reši kako zna i ume, čak i po cenu raskida ugovora na štetu kluba.

Bejl je postao toksičan po svlačionicu Real Madrida i mnogi drugi igrači su se već žalili na njegovo ponašanje.

Podsetimo, Bejl po godini zarađuje 17 miliona evra, pa bi prevremeni raskid ugovora doneo Velšaninu čak 34 miliona zarade.

Bejl je u Real stigao u transferu vrednom 101 milion evra 2013. godine. Za Kraljevski klub je odigrao 251 meč i postigao 105 golova.

Bio je najzaslužniji za poslednju titulu u Ligi šampiona, kada je sa dva gola doneo Realu trijumf od 3:1 nad Liverpulom. Ipak, poslednje dve sezone je imao niz ispada, a na meč protiv Mančester Sitija nije ni pozvan u ekipu i dok je ekipa išla na put, on je snimljen kako igra golf.

Njegovi gafovi tokom mečeva Reala posebno su bili u centru pažnje, kada je imao razne ispade na tribini, a jednom je čak i zaspao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bole

    2. septembar 2020 | 19:45

    Garet je bolji od pola tima, problem je sto Zidan forsira svoje Francuze posebno onu banderu od Varanea. Neubacuje Gareta u igru i svaka osoba bi otkacila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA