Zaniolo je baš baksuz: Zvezdi Rome pokidani ligamenti drugi put za osam meseci

Veliki maler za mladu zvezdu "Vučice"

  • 0
Netherlands Italy Nations League Soccer Foto: Tanjug/AP

Fudbaler Rome Nikolo Zaniolo ide u sredu na operaciju ukrštenih ligamenata kolena jer se ispostavilo da je povreda teže prirode.

Ovo je drugi put u osam meseci da Zaniolo doživljava tešku povredu pošto je ligamente kidao i protiv Juventusa u januaru.

Ofanzivni vezista Rome je drugu povredu zaradio igrajući za reprezentaciju Italije u meču protiv Holandije u Ligi nacija i pobedi 1:0.

Završio je meč pre poluvremena i iz nacionalnog tima su saopštili loše vesti po Romu i njenog igrača. Isto su potvrdili i iz kluba.

- Zaniolo će u sredu na operaciju jer je magnetna rezonanca pokazala da je fudbaler doživeo potpuno kidanje prednjih ukrštenih ligamenata (ACL). Igrač se povredio tokom utakmice Italije i Holandije u ponedeljak uveče - piše u saopštenju Rome.

Netherlands Italy Nations League Soccer Foto: Tanjug/AP

Pre nego što je ovaj epilog potvrđen reprezentativni lekar Andrea Fereti je rekao da je Zaniolo jako zabrinut da bi opet moglo da se radi o ligamentima.

Zaniolo se u julu vratio iz prethodne povrede ligamenata, ali je to bilo u desnom, a ovog puta u levom kolenu.

Video: Tumbaković pred Tursku: Ko bude hrabriji, verovatno će biti i bolji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA