≫ 

Bjeković prozvao upravu Partizana: Pomešali su lončiće, prvi bih otišao da FSS radi protiv mog kluba

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije i legenda kluba iz Humske tvrdi da rukovodstvo crno-belih nije u pravu

  • 45
Skupstina FK Partizan, Milorad Vučelić, Ivan Ćurković i Nenad Bjeković

Foto: Marko Todorović

Nekadašnji legendarni fudbaler, trener i direktor Partizana, Nenad Bjeković u velikom intervjuu za Sportski žurnal istakao je da je besmisleno da nekome dokazuje da FSS ne radi protiv Partizana, kao i da bi prvi napustio Savez da vidi da neko radi protiv crno-belih.

Na tvrdnje rukovodstva Partizana u saopštenju da neko radi protiv crno-belih i da je namirisao klub kao svoj plen, Bjeković kaže da se ne oseća prozvanim jer to nema blage veze.

- Pomešali su lončiće. Ponavljam, kritikovao sam i Savez i sudije, ali sam imao meru i kad ne osvojim titulu ne vadim se na Savez i sudije, nikad to nisam želeo. Uvek sam gledao samo u svoje dvorište, nikad u tuđe. I to me je sve više inspirisalo da stvaramo rezultate.

Odbacio je i ocene da se u Savezu loše radi što potvrduju rezultati.

- Oni prozivaju savez, a reprezentacija je igrala na dva najveća poslednja takmičenja: Svetskom prvenstvu u Rusiji i Evropskom prvenstvu za mlade reprezentacije u Italiji. Evo i sada se nalazimo u završnoj fazi kvalifikacija i za naredno Evropsko prvenstvo i sad neko priča o našem lošem radu, a da ne pričam o ulaganju u infrastrukturu, u stadione, terene - poručio je Bjeković.

Partizan je insistirao da se svi Partizanovi ljudi povuku iz rada u Savezu, ali Bjeković ističe da nema nameru da uradi nešto tako.

- Jesu li me oni predložili za rad u savezu? Ja sam partizanovac, ali kažem svima, u savezu sam dve i po godine, ali da sam jednog sekunda osetio da neko nešto radi protiv Partizana, ni sekund se u tom savezu ne bih zadržao! Ni sekund! Naprotiv, ja vidim nešto sasvim drugo - zaključio je Nenad Bjeković.

Podsetimo, poslednjih dana vodi se pravi rat saopštenjima na relaciji Partizan - FSS. Crno-beli su bojkotovali sednicu Zajednice superligaša i Prve lige Srbije, a takođe su svi članovi kluba podneli ostavke na mesta u FSS i njegovim institucijama.

Video: Stanojević najavio promene i borbu, pomenuo i Dekija: Kažu da su ovo najteža vremena za Partizan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • U P R A V A N A P O Lj E

    11. septembar 2020 | 11:21

    Grobaru umesto što idu u Pazovu, bolje da dođu na stadion i oteraju Vučelića i Vazuru!

  • Mire

    11. septembar 2020 | 11:52

    Bjeković me iznenadio iskrenošću. Svaka čast. Dosta je bilo trovanja od strane Partizana. Legende kluba više neće da ćute!

  • Jevta 2

    11. septembar 2020 | 11:20

    Grobarima svi krivi, a Vučelić i Vazura im sahraniše klub!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA