≫ 

Stanojević o sudijama: Moraju da poštuju ovakvu gromadu od kluba, tako je i u Španiji Realu i Barsi

Trener crno-belih se nada fer i korektnom suđenju

  • 28
FK Partizan, Aleksandar Stanojević Printskrin: Youtube/FK Partizan Beograd

Trener Partizana Aleksandar Stanojević održao je konferenciju za novinare pred svoj premijerni povratnički meč na klupi crno-belih protiv Rada u subotu od 20.00 u Humskoj. Pored mnogih tema o igračkom kadru, razmišljanjima o taktici i promenama u timu, Stanojević se dotakao i teme zahladnelih odnosa na relaciji Partizan - FSS, kao i žalbi crno-belih na račun suđenja.

Novinare je interesovalo kako Stanojević komentariše zategnute odnose na relaciji Partizan na jednoj strani i Fudbalskog saveza Srbije i Sudijsea komisija na drugoj, gde danima traje prepucavanje i rat saopštenjima.

On ističe da se nada fer i korektnom suđenju, kao i da će se Partizan poštovati, jer je gromada od kluba, kao što je to slučaj sa Realom i Barselonom u Španiji.

- Nadam se da će biti fer i korektno suđenje, da će poštovati ovakvu gromadu od kluba, jer uz svo poštovanje svima, ipak smo mi Partizan. Tako je u Španiji sa Realom i Barsom, tako je u svim zemljama, u Italiji i Engleskoj, to mora da se poštuje, to je prirodno i normalno, verujem da će svi ljudi poštovati ovu veličinu kluba, verujem da će biti pozitivno i korektno - rekao je Stanojević.

Pogledajte i njegov odgovor na ovo pitanje:

Video: Emotivni Stanojević dodirnuo travu u Humskoj, pa onda stao ispred muarala Mancea

Vladimir Ivić debituje na klupi Votforda, pobeda njegovog kluba plaća se kvotom 2,05. Pogledajte i ostale MOZZART kvote za meč Votford – Midlzbro.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prcko prca a grobarka...

    11. septembar 2020 | 14:08

    Ako ste vi gromada onda je, na osnovu svega, Zvezda Mont Everest...

  • Sladjan Kl

    11. septembar 2020 | 13:43

    Gromadu od kluba???? Bolest i sujeta ne bira...Pod hitno na terapiju...

  • Toxi

    11. septembar 2020 | 14:23

    Najbolje bi bilo pre početka svake utakmice da sudijska trojka ide na brifing kod tria VVV, gde će dobiti precizna upustava kako da sude. Posle toga kod Pantića za savete kakve izjave da daju za štampu nakon utakmice. A tokom utakmice četvrti sudija će dobijati precizna upustva sa klupe "gromade" radi korekcija suđenja glavnog sudije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA