≫ 

Sram te bilo, vidi na šta čovek liči: Pogledajte reakciju klupe Čuke nakon jezivog faula nad Docićem

Imali su Brđani šta da kažu glavnom sudiji Lazaru Lukiću koji je za ovaj start dao samo žuti karton

  • 80

Besan je bio trener Čukaričkog Aleksandar Veselinović na sudiju Lazara Lukića tokom derbi meča 7. kola Superlige koji je njegov klub izgubio od Crvene zvezde!

A kako i ne bi, kada je glavni arbitar pomenutog duela dao samo žuti karton vezisti crveno-belih Sekuu Sanogu koji je sredinom drugog poluvremena poslao kapitena Brđana Marka Docića u bolnicu!

Bio je to horor start Sanoga, doduše nenameran, ali je činjenica da je Docić najverovatnije doživeo prelom s obzirom na to kako je sve izgledalo na terenu.

Nisu se na klupi Brđana mirili sa ovom odlukom Lukića, rezervni golman Belić je bio najratoborniji i zaradio je žuti karton,da bi neko sa klupe Čuke poručio: "Sram te bilo, pogledaj mu nogu!"

Zatim je u međuvremenu "pukao" i sam trener domaćeg tima koji inače važi za umerenog stručnjaka.

- Slomio mu je novu, čoveče! Pa, polomio mu je nogu! Vidi na šta liči čovek - vikao je Veselinović ka Lukiću koji nije promenio svoju odluku.

Nekoliko minuta kasnije, trener Zvezde Dejan Stanković zamenio je Sanoga koji je najpre otišao ka klupi Čuke da se izvini Veselinoviću. Posle meča uputio je i izvinjenje Dociću.

- Žao mi je zbog povrede Docića. Prilikom izbijanja lopte, noga mi je produžila, nisam mogao da je zaustavim i zaista nisam imao nameru da ga udarim ili da dođe do bilo kakvog kontakta između nas dvojice. Stvarno saosećam sa Docićem i želim mu što brži i uspešniji oporavak i ovom prilikom mu upućujem najiskrenije moguće izvinjenje zbog starta, koji ponavljam, nije bio moja namera - rekao je Sanogo.

>>> Povratnički debi Aleksandra Stanojevića na klupi Partizana i kvota 1,15 na pobedu crno-belih. Pogledajte i ostale MOZZART kvote za meč Partizan – Rad.

U nastavku pogledajte i start veziste Zvezde:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Branislav

    12. septembar 2020 | 09:38

    Gospodo iz Čukaričkog, vi očito ne znate skim ste imali posla, pa to je državno mezimče.... Da ste igrali protiv Partizana, sigurno bi igrač Partizana dobio crveni i zabranu igranja 2,3 kola...., ali pošto ste igrali protiv Ackove Zvezdice, to vam je što vam je.... Pa opet podržavate taj klub na sedmici super lige... Doco izdržiiii

  • GP

    12. septembar 2020 | 12:03

    Kakva sada reakcija klupe Cuke??? Jesi li se izjasnili da je sudjenje u Kokezinoj ligi odlicno, jesu. Sta sada hocete gospodo iz Cukarickog?

  • JOVAN

    12. septembar 2020 | 09:36

    Dok se igrac ne oporavi SANOGU zabraniti igranje. Isto I LUKICU sudjenje. Ovo je cist kriminal. Pa zasto sluzi crven karton ( za sve osim ZVEZDE)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA