≫ 

Da li je US Open šala? Mislim da sam nekog ubio: Medvedev grmeo na sudiju i supervizora tokom meča

Rus je bio vidno iznerviran tokom prvog seta protiv Tima

  • 0
Danil Medvedev

Printskrin: Twitter/@ultravoxing

Ruski teniser Danil Medvedev našao se u centru bizarnog incidenta na US Openu nakon što je besneo na sudiju, jer mu ovaj nije dozvolio čelendž tokom polufinalnog meča protiv Dominika Tima!

Medvedev je sredinom drugog seta tražio čelendž na svoj servis, ali ga nije dobio - uz objašnjenje da ga je kasno tražio. Taj gem Dominik Tim je dobio i poveo sa 4:2, da bi potom i prvi set završio u svoju korist.

- Tražio sam čelendž na vreme - rekao je Medvedev, da bi potom prešao na drugu stranu mreže kako bi pokazao gde je loptica udarila.

S obzirom na tod a prelazak preko mreže nije po pravilima, Medvedev je dobio opomenu od strane sudije koji mu nekoliko trenutaka ranije nije dozvolio čelendž.

E, tu je Rus "pukao" i svašta rekao:

- Da li je US open šala? US open je šala, zar ne? Šta sam uradio pa sam prekršio kodeks? - obratio se Medvedev supervizoru i zvaničnicima koji su sedeli sa strane i koji su mu objasnili o čemu se radi:

 

- Mislim da sam ubio nekoga! Izvinite, bio sam tako zao što sam prešao mrežu, moje izvinjenje. Moje iskreno izvinjenje US openu jer sam prešao mrežu.O, moj Bože... Izvinjavam se i Vama i sudiji. Da li je sada u redu? Vi momci samo sedite tu i ne radite ništa! Ne radite ništa!

Inače, Rus je u tri seta poražen od Dominika Tima koji će se za trofej u nedleju boriti sa Aleksanderom Zverevom.

Video: Usijani bes i teorije zavere: Gnevne reakcije Beograđana na diskvalifikaciju Novaka Đokovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA