Kakav start Veljka Paunovića: Pobeda protiv Derbija na gostovanju i lekcija Srbina za Filipa Kokua

Sjajan početak srpskog trenera na klupi engleskog kluba

  • 3
Veljko Paunović Foto: Profimedia

Veljko Paunović je sjajno počeo svoj trenerski posao u Engleskoj, nakon pobede u Liga kupu pre nekoliko dana protiv Kolčestera, zabeležio je uspeh i u prvom kolu Čempionšipa, pošto je njegov Reding pobedio Derbi Kaunti sa 2:0 na gostovanju.

Bila je ovo prva poteda Redinga na Prajd parku posle tri godine, a Paunovićev rival na klupi, Holanđanin Filip Koku, mogao je samo da pruži ruku Srbinu na kraju.

Oba gola postignuta su u završnici prvog poluvremena.

Prvi gol postigao je Lukas Žoao, koji se dobro snašao posle kornera u 40. minutu i iskoristio smušenost odbrane Derbija.

Samo pet minuta kasnije Žoao Lukas je bio u ulozi asistenta, a njegov sjajan potez iskoristio je Oviemuno Ejaria, koji je po drugi put zatresao mrežu "Ovnova".

Sve je počelo još od golmana Rafaela, koji je lepim driblingom pred svojim golom izbacio iz igre protivničkog igrača, zatim poslao dobru dugu loptu pred gol Derbija, tamo se sjajno gradio Lukas, čuvao loptu, navukao čuvare na sebe, a zatim lucidnom asistencijom "spojio s golom" Ejariju, koji je postigao konačan rezultat.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA