≫ 

Bajern udario na Pinija Zahavija: On je pohlepna pirana!

A sve zbog toga što Izraelac traži 20 miliona godišnje za Alabu

  • 3
Liga Sampiona, FK Bajern Minhen, FK Pariz Sent Zermen Foto: Tanjug/AP

Počasni predsednik Bajerna Uli Henes isprozivao je poznatog fudbalskog agenta Pinija Zahavija zbog zastoja u pregovorima minhenskog kluba sa Davidom Alabom!

Henes smatra da je Izraelac glavni krivac što Alaba i Bajern trenutno igraju partiju pokera oko produžetka saradnje.

- Sve je u novcu, ništa drugo. Alaba već igra za najbolji klub na svetu, ali njegov savetnik je pohlepna pirana - rekao je Henes misleći na Zahavija.

Alabin ugovor sa Bavarcima ističe na leto 2021. godine i tada bi besplatno mogao da napusti šampiona Evrope, a problem je sa Zahavijem što za svog klijenta traži platu od 20 miliona godišnje.

Ipak, Henes smatra da će se ova "sapunica" da se završi srećno po Bajern.

- Nadam se da će Alaba sam da odluči o svojoj budućnosti. Svi se tome nadamo. I lično smo razgovarali poslednjih nekoliko nedelja.

Video: Haos na ulicama: Besni navijači PSŽ-a pravili štetu po gradu, palili kola, tukli se sa policijom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Febo

    13. septembar 2020 | 13:11

    Pa najbolje bi bilo da vam igra za dzabe,da samo vi imate zaradu.ako vam treba ,dacete mu te pare ,a ako ne cao,i sta je tu problem.i nema vecih lopova od klubova(ljudi koje vode te klubove).zar mislite da je neko poverovao kad su na henesijevom racunu nasli vise od 500 miliona evra,da su to njegove pare.ko zna kolko jos imate takvih racuna(bajern),sakrivenih ko zna gde i pod cijim imenima

  • TIHI

    13. septembar 2020 | 21:47

    Rece to osoba koja je prokockala velike Bayernove pare i u cuzi zato bila, isto je uradio kao predsjednik Sturma iz Graza. Svaki menadzer gleda sebe i svog klienta a do kluba je dal ce to uvazit i platit. Treba Henesa pitat dal je u redu cijena od 700 miliona evra sto klub trazi za Mesia. Jeli klub pirana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA