≫ 

Rajković odbranio penal, pa ostavljen na vetrometini: Drugi poraz Remsa od početka sezone

Srpski golman Predrag Rajković odbranio je penal za Rems u meču prvog kola francuskog šampionata, ali nije mogao da spreči poraz svog tima

  • 0
Predrag Rajković

Foto: Printscreen Youtube

Rems je u trećem kolu francuske Lige 1 izgubio od Anžera sa 1:0 kao gost, ali je odigrao pola drugog poluvremena sa igračem manje.

U 42. minutu je isključen Vut Faes zbog starta u svom kaznenom prostoru, sudija Benoa Bastijen je pokazao crveni karton, a Stefan Bahoken je nameštao loptu na belu tačku.

Rajković je pročitao Bahokena, bacio se udesno i levom rukom skinuo penal. Deset minuta po nastavku meča bio je nemoćan.

Bahoken je primio loptu kroz odbranu Remsa, trojica defanzivaca su ispala posle pasa Antoana Bobišona i igrač Anžera je kroz noge matirao istrčalog Rajkovića u situaciji jedan na jedan.

Anžer je takođe ostao sa desetoricom na terenu pre kraja meča jer je u 61. minutu isključen Romen Tomas, ali je Rems ostao bez remija. Rems je posle ovog poraza na 16. mestu Lige 1 sa jednim bodom iz tri meča, dok je Anžer sedmi sa šest bodova.

 

U ostallim mečevima dana, Lil je pobedio Mec sa 1:0 (Luiz Arauho 88. minut), Brest je bio bolji od Dižona 2:0 (Pero u 42, Kardona u 95), Lans je bio bolji od Lorijena 3:2 (Kakuta 31, Medina 34, Ganago 63. za Lans, Grbić 14, Visa 92. za Lorijen).

Prvoplasirani Ren je pobedio Nim sa 4:2 i golove za pobednika su dali Žirasi u 12. i 39. minutu, Aguer u 72. i Buriježo u sedmom minutu nadoknade meča, dok su kod poraženih strelci bili Kubas u 36. i Ferhat u 55. minutu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Stevanović sa ivice kaznenog prostora iskosa sa leve strane povisuije prednost za Partizan na 2:0

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA