Ben, Falčineli ili Vukanović: Koja je najbolja opcija za Zvezdin napad na Kipru? (ANKETA)

Dejan Stanković ne može da računa ni na jednog od tri špica iz prošle sezone

  • 49
Aleksa Vukanović, El Fardu Ben, Dijego Falčineli, FK Crvena zvezda Foto: Marko Jovanović; Crvenazvezdafk.com

Boaći je povređen, Pavkov se oporavlja, a Tomane je prodat... Niko od trojice napadača Zvezde iz prošle sezone neće biti na raspolaganju Dejanu Stankoviću na Kipru u meču sezone protiv Omonije u sredu od 17 časova u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Dijego Falčineli je stigao iz Bolonje kao pozajmljen igrač, a u danu kada je promovisan, Italijan je i debitovao za Zvezdu na Banovom brdu protiv Čukaričkog. Otuda se očekuje da dobije priliku i na Kipru, jer očigledno Dejan Stanković veruje da može odmah da igra i da mu ne treba mnogo vremena da se kondiciono pripremi i taktički upozna ekipu i prilagodi se na novu sredinu.

Katai i Ben su odmorili protiv Čukaričkog i spremni su da zaigraju. Katai će sasvim sigurno zauzeti mesto levog krilnog napadača, dok će Ben zaigrati ili u špicu, ili kao desni bočni napadač.

Ben je nekoliko puta već počeo kao centralni napadač i tu se dobro pokazao dok se nije povredio.

Stanković je na konferenciji naglasio da ekipa neće srljati, tako da je najrealnija opcija da Ben započne meč u Nikoziji na poziciji centralnog napadača, a da Falčineli i Vukanović vrebaju šansu sa klupe. U tom slučaju će Katai i Ivanić najverovatnije dejstvovati po bokovima.

Nije isključeno i da Falčineli, ukoliko bude spreman, krene od starta, a da Ben i Katai dejstvuju po boku. Jedna od opcija je i Vukanović u srcu napada, a Ben i Katai po bokovima, dok bi Falčineli sa klupe čekao šansu u nastavku meča.

Pred Dejanom Stankovićem je nekoliko kombinacija, a za koju će se opredeliti, saznaćemo tek nakon poslednjih treninga koje će ekipa crveno-belih obaviti, najpre u ponedeljak u Beogradu, a zatim u utorak na Kipru.

U anketi i u komentarima možete da se izjasnite o tome šta mislite da je najbolja opcija za Zvezdin napad i kome bi Dejan Stanković trebalo da ukaže poverenje u meču vrednom 8 miliona evra.

Video: Stanković pred meč na Kipru: Imamo još dva dana da odlučimo koji će sastav izaći

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vratiće se rode

    14. septembar 2020 | 17:18

    Mišljenja sam da bi Katai i Ben po bokovima bili idealno rešenje. Za centralnog napadača je već polemika, Falčineli je dobar igrač, ali tek je stigao, mada to nekada može biti i prednost. Sa druge strane Vukanović je preveliki borac... Lično mislim da ćemo proći Omoniju...

  • Patriota

    14. septembar 2020 | 19:06

    Italijan kao centralni spic a Ben kao krilni u tandemu...

  • Delija

    14. septembar 2020 | 19:18

    Vukanovic u spicu, preagresivan , dobija se na skoku, Ben na krilu.Falcineli tek dosao i nije uigran jos za ovakvu utakmicu.Neka bude dzoker, uz Gavrica posto Katai mora da igra.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA