≫ 

Ekskluziva iz Engleske: Mančester junajted hoće Uroša Račića!

Prava transfer bomba sa Ostrva

  • 6
Uroš Račić Foto: MN Press

E, ovo je već prava letnja transfer bomba! Engleski tabloid San objavio je večeras da je Mančester junajted zainteresovan za bivšeg vezistu Crvene zvezde Uroša Račića (22).

Iako se praktično tek izborio za mesto u Valensiji, koja ga je 2018. kupila od Zvezde za 2,2 miliona evra, Englezi navodno razmatraju mogućnost da ga dovedu za 28 miliona funti ovog leta.

- Račić je poznat kao radnik na terenu, odličan je u odbrani i ima dobru kontrolu lopte. Takođe, može da šutira sa obe noge - piše u opisu kvaliteta Kraljevčanina koji je preko OFK Beograda stigao do Marakane.

Ova vest će, nesumnjivo, iznenaditi sve, jer Račić od dolaska u Valensiju pre dve godine nije uspevao da ubedi nadležne na Mestalji da mu daju šansu, pa je prošlu sezonu proveo na pozajmici u portugalskom Famalikau, gde je, ruku na srece, bio standardan i zapažen.

Račić koji je rođen 1998. godine vratio se ovog leta u Valensiju i dan nakon što je ušao na teren kao rezerva u pobedi protiv Levantea od 4:2, odjeknula je ova bombastična vest.

Zanimljivo, na Old Trafordu ga navodno vide kao zamenu za zemljaka Nemanju Matića.

Video: Fudbaler Mančester junajteda uči sina da vozi traktor

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA