≫ 

Transferi: Lester kupio napadača Rome za 27 miliona evra, Partizanova želja i zvanično u Španiji

Hvala što ste pratili sa nama dešavanja na letnjoj pijaci

  • 3
Nikola Čumić Foto: MN Press

Najvažniji transferi za 16. septembar:

*Ondrej Duda prešao iz Herte u Keln za 7 miliona evra

*Džengiz Under prelazi iz Rome u Lester

*Nikola Čumić prešao u Sporting iz Hihona

*Borha Valero se vratio u Fjorentinu posle 3 godine u Interu

*Aston Vila dovela Emilijana Martineza iz Arsenala

* Propao transfer Čumića iz Olimpijakosa u Partizan

* Totenhem doveo Regiljona iz Reala

* Totenhem  u završnoj fazi transfera Bejla

* Milan ne odustaje od Milenkovića

Tok dana:

22.00 - Zvanično! Skot Hogan je novi napadač Birmingema. Stigao je iz Aston Vile, ali detalji nisu objavljeni.

21.36 - Fenerbahče razmatra ideju da dovede Dijega Kostu u Istanbul. Brazilac ima još godinu ugovora sa Atletikom iz Madrida koji je spreman da ga proda, objavio je As.

21.13 - Žoze Murinjo nije poveo na gostovanje Lokomotivi Plovdiv u Ligi Evrope Dele Alija. Ta vest samo podgreva spekulacije da će Englez napustiti London, a prethodnih dana se dovodio u vezu sa Realom kao deo obeštećenja za Gereta Bejla.

20.43 - Desni bek Rome Rik Karsdorp se predomislio u vezi prelaska u Đenovu i time napravio problem Vučici koja se sve dogovorila sa Matijom De Šiljom.

20.25 - Sportski direktor Olimpika iz Liona Žuninjo govorio je o potencijalnim odlascima Usema Uara i Muse Dembelea:

Za sada, nema konkretnih ponuda - rekao je Brazilac.

19.55 - Zvanično! Vezista Kelna Luis Šaub preselio se na pozajmicu u švajcarski Lucern.

19.32 - Norveški reprezentativac Aleksander Serlot (24) nalazi se na pragu Lajpciga. Bundesligaš će ga platiti 20.000.000 evra fiksno uz određene bonuse pa Kristal Palas ima razloga da bude zadovoljan.

19.00 - Zvanično! Ondrej Duda je prešao iz Herte u Keln za 7 miliona evra.

18.55 - Evo i cifara za transfer Džengiza Undera iz Rome u Lester. Englezi će odmah platiti 3 miliona evra i obavezati se da ga kupe za 24 miliona.

18.40 - I Mohamed Fares, levi bek SPAL-a stigao je u Rim na lekarske preglede. On će potpisati ugovor sa Lacijom, a detalji su za sada nepoznati.

18.18 - Preokret! Samuel Umtiti bi mogao da ostane u Barseloni i sledeće sezone pošto niko ne želi da ga dovede.

18.00 - Albanski štoper Maraš Kumbula stigao je u Rim na lekarske preglede i promociju u Romi. Verona će dobiti obeštećenje od 30 miliona evra.

17.44 - Zvanično! Jedan od najvećih holandskih talenata Krizensio Samervil (19) prešao je iz Fejenorda u Lids za simboličnih 1,5 milion evra.

17.25 - Turski napadač Džengiz Under nalazi se na korak od prelaska u Lester. Premijerligaš se odlučio za njega posle neuspeha u dovođenju Trinkaoa iz Barselone, a Roma je pristala da pozajmi Undera uz obavezan otkup sledećeg leta.

17.05 - Želja Partizana, Nikola Čumić, i zvanično je deo Sporting Hihona. Užičanin je došao kao pozajmljeni igrač uz opciju otkupa.

16.33 - Novinar "Bilda" Kristijan Falk, inače dobro upućen u transfere, javlja da Bajern nije zainteresovan za Marcela Brozovića.

16.01 - Pervis Estupinjan je od srede i zvanično najskuplji defanzivac kog je VIljareal kupio, pošto je Žuta Podmornica dala Votfordu za njega 15 miliona evra.

15.56 - Norveški napadač Aleksander Sorlot biće novo pojačanje Lajpciga! Ostalo je samo da se dogovore neki sitni detalji, a i sam trener Trabzona je priznao da Sorlot napušta klub.

15.35 - ZAVRŠENO! Borha Valero je novi igrač Fjorentine, stigao je iz Intera!

15.30 - Od Džadona Sanča očigledno nema ništa, te se Mančester junajted okrenuo alternativi na krilnoj poziciji. A "Mančester Ivning Njuz" javlja da je OLe Gunar Solskjer izabrao Atalantinog Amada Traorea id a su prvi kontakti uspostavljeni.

14.38 - Britanski mediji javljaju da je Arsenalom Sead Kolašinac u intezivnim pregovorima sa Leverkuzenom. Takođe, Roma i Šalke su pokazali interes za reprezentativca BiH.

14.15 - Murinjo o Bejlu: Pokušao sam da ga dovedem kada sam bio trener Real Madrida, čak i on to zna, ali ne mogu više da pričam o tome, jer je on igrač Reala.

13.30 - Telegraf saznaje! Propao transfer Nikole Čumića iz Olimpijakosa u Partizan. Gazda kluba Evangelos Marinakis i direktorka Olimpijakosa nisu hteli da prihvate uslov crno-belih da u ugovoru postoji i otkupna klauzula.

12.00 - Komplikuje se transfer Alkantare u Liverpul: Redsi su poručili Bajernu da je 30 miliona previše za igrača kome ugovor ističe za godinu dana i koji za 6 meseci može da potpiše predugovor. Situaciju prati i Junajted, koji je kontaktirao agenta fudbalera i nije isključeno da se situacija obrne i da Klop izgubi još jedno potencijalno pojačanje iz Nemačke, kao što je bio slučaj sa Vernerom.

11.05 - Aston Vila dovela golmana Emilijana Martineza iz Arsenala! Njegove poslednje dve utakmice za Arsenal bile su i one u kojima je osvojio pehar - FA Kup i Komjuniti šild.

10.40 - Ramadani adut Milana u dovođenju Milenkovića! Milan je ponudio 20 miliona, koje je Fiorentina glatko odbila. Italijanski mediji navode da bi na 30 posao možda i mogao da bude zaključen, iako Fiorentina traži 40. Adut u pregovorima im je agent Milenkovića, Fali Ramadani, koji ima dobre odnose sa upravom Milana.

10.25 - Eibar doveo Jošinorija Muta iz Njukasla na pozajmicu!

10.00 - Geret Bejl bi uskoro mogao da se vrati u Totenhem: Kako javlja Atletik, Totenhem je u poodmakloj fazi pregovora oko transfera Gereta Bejla. Nije poznato da li je u pitanju pozajmica, ili trajni transfer, ali su lični uslovi igrača dogovoreni. Navodno je ova incicijativa potekla od predsednika Danijela Levija, ne od Žozea Murinja, a Velšanin je spreman da se odrekne polovine svoje plate od 600.000 funti nedeljno kako bi dobio mogućnost da pređe u Totenhem na pozajmicu.

09.50 - Serho Regiljon ide u Totenhem! Real će za levo krilo dobiti 30 miliona evra, a Real ima opciju za otkup Regiljona nazad, a klauzula je između 40 i 45 miliona evra. Takođe su dogovoreni i lični uslovi fudbalera i Totenhema i on će potpisati ugovor do 2025. godine.

09. 30 - Bivši igrač Zvezde, Danijel Avramovski, novi je fudbaler Kajserija. On prelazi u redove turskog tima iz Vardara.

 
 
 
View this post on Instagram
Kayserisporfk ⚽️❤🙏A post shared by Daniel Avramovski (@avramovskidaniel10) on

Ferencvaroš blista ovog leta - izbacio je šampione Švedske i Škotske, a večeras (19.00) dočekuje zagrebački Dinamo koji se u prošlom kolu namučio protiv Kluža. Kec u Mađarskoj je 3,60, dvojka 2,15, a iks 3,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Ferencvaroš - Dinamo Zagreb.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BralE

    16. septembar 2020 | 12:54

    Regulion u Totenhemu, uskoro i Bejl... Sve igrači koje je trebao dovesti Mančester Utd.! Ja stvarno ne znam, kakva kletva njih prati, pa im se ovako zanedalo sa pojačanjima!? A imaju lovu i imaju klupsku tradiciju!

  • Šuki

    16. septembar 2020 | 14:24

    Uzmi im lovu za čumića

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA