≫ 

Mitrović dao jubilarni gol za Fulam i odveo tim u narednu rundu Liga Kupa

Srpski napadač upisao 50. pogodak na svoj 26. rođendan

  • 6
Aleksandar Mitrović Printskrin: Twitter/@ITFCAnalytics

Za razliku od prvog ovosezonskog meča za Fulam, kada je u okviru utakmice sa Arsenalom u Premijer ligi ušao pola sata pre kraja, srpski napadač Aleksandar Mitrović je već drugi zaigrao od samog starta.

I to protiv Ipsviča u okviru Liga Kupa, a da je Skot Parket napravio pravi potez stavljanjem Mitrovića u startnih 11 pokazalo se u 38. minutu kada je Srbin zatresao mrežu domaćina.

Bio je to jubilarni 50. gol Mitrovića za Fulam na 102 meča (i na 26. rođendan), pogodak kojim je tim iz Londona pobedio sa 1:0 i prošao u 1/16 finala gde ih čeka Šefild Venzdej.

Dodaćemo još i to da je asistent bio novajlija Keni Tete.

Što se tiče ostalih utakmica ove runde Liga kupa, iznenađenje večeri je viđeno u Sautemptonu gde je Brentford kao gost pobedio snažan tim premijerligaša sa 2:0.

Samo je trener Svetaca Ralf Hasenhutl i izveo najjači tim, ostali treneri iz favorizovanih ekipa su kombinovali, nekima se isplatilo (Anćeloti i Slaven Bilić), nekima nije (Marselo Bijelsa).

Lids je na penale poražen od Hala sa 9:8 posle nerešenih 1:1 u 90 minuta u kojima su za domaćina igrali mlađi fudbaleri i rezerve.

Vest Brom i Everton su u kombinovanim sastavima bili ubedljivi na svom terenu i trijumfima do po 3:0 nad Herogejtom, odnosno Salfordom, prošli su u sledeću rundu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LJUBINKO

    16. septembar 2020 | 22:26

    Mitros on fire

  • x-XpLoSiivE-x

    17. septembar 2020 | 10:43

    Ovo je nista, da vidite kakve jović golove daje na treningu.....

  • E moj ti

    16. septembar 2020 | 23:41

    Daj gol za reprezentaciju covece igrate kao babe neke, a kad igrate za maticne klubove tresete mreze... Zato vas i niko ne gleda niti postuje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA