≫ 

Evo gde uživo možete da gledate mečeve Partizana i TSC-a u kvalifikacijama za LE

Crno-beli igraju od 19 časova, tim iz Bačke Topole dva sata kasnije

  • 16
FK Partizan FK TSC Foto-kolaž: MN Press, Promo

Nakon što je Crvena zvezda u sredu veče igrala kvalifikacije za Ligu šampiona (i ispala), srpski fudbal će u četvrtak imati i dva predstavnika u 2. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope!

Partizan će od 19 časova gostovati moldavskom Sfintulu i meč će biti prenošen na TV Arena Sport 1 i RTS 1, dok ćete duel TSC-a i rumunskog FCSB-a moći da gledate na RTS 2.

Crno-beli su, bez sumnje, favoriti u Moldaviji gde će trener Aleksandar Stanojević vratiti Sejdubu Sumu u startnih 11 (poznat je sastav), a ukoliko se plasiraju u 3. kolo tamo će ih čekati belgjski Šarlroa.

TSC će imati težak zadaka protiv bivše Steaue za koju se ne zna u kom će sastavu izaći s obzirom na to da se u taboru Rumuna pojavila korona. Ako naprave iznenađenje, tim iz Bačke Topole će igrati sa boljim iz meča Riterial - Liberec.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nscz

    17. septembar 2020 | 09:10

    Jel HRT 1 ili 2 prenosi Partizai?

  • Miroslav

    17. septembar 2020 | 09:37

    Pre neki dan ide tekst sa detaljnim izvestajem za koga navijati da ispadne kako bi Srbija stigla do 15.pozicije na UEFA listi. Nikako mi Srbi da naucimo da gledamo u svoje dvorište, da je bitno da svi nasi pobede a ovi ostali kako god.

  • CZV

    17. septembar 2020 | 10:05

    Večeras se grobarčići opraštaju od Lige Evrope

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA