Analiza Top 5 parova: Šta očekivati od Partizana u Moldaviji, derbi Premijer lige, 1. kolo za Bajern

Čekaju nas zanimljivi dueli od četvrtka do nedelje

  • 2

Telegraf i Top Bet kladionica nastavljaju sa projektom analize najzanimljivijih mečeva koji su pred nama. Već danas nas čeka


Partizanov meč u kvalifikacijama za Ligu Evrope, dok odmah nakon toga imamo veoma zanimljive utakmice u Nemačkoj, Engleskoj, Španiji i Italiji.

Bajern počinje Bundesligu protiv jednog od velikih rivala, Čelsi i Liverpul igraju derbi Premijer lige, Sosijedad i Real se sastaju u Primeri, a Juventus dočekuje Sampdoriju u Seriji A.

Sfintul - Partizan

FK Partizan, sastav, Aleksandar Stanojevic Očekivana startna Postava Partizana protiv Sfintula; Ilustracija: Nikola Jovanović Foto: MN Press

Promena trenera je pozitivno uticala na Partizan, koji je pod Aleksandrom Stanojevićem zaigrao sa više energije uz pobednički mentalitet. Videlo se to protiv Rada, a sledeća "žrtva" trebalo bi da bude moldavski Sfintul. Svi igrači Partizana su zdravi i spremni, Stojković se vraća na gol da ulije sigurnost odbrani, a u napadu je nekoliko igrača u dobroj formi, tako da se pobeda crno-belih nameće kao logičan izbor. Pogledajte i sve kvote koje za ovaj meč nudi Top Bet.

Bajern - Šalke

Bajern je tradicionalno motivisan u 1. kolu Bundeslige, posebno kada za rivale ima protivnike sa velikom tradicijom poput Šalkea, kojeg je poslednjih godina često ubedljivo pobeđivao u Minhenu. Očekuje se da nastave niz od 22 vezane pobede još jednim ubedljivim trijumfom. Bajern je zadržao šampionski tim i pojačao se Saneom, dok Šalke nije doveo zvučna pojačanja posle loše sezone, a nije briljirao ni tokom priprema. Pogledajte i sve kvote koje za ovaj meč nudi Top Bet.

Čelsi - Liverpul

Britain Soccer Premier League Bilo je tenzija između Klopa i Lamparda na njihovom poslednjem međusobnom susretu; Foto: Tanjug/AP

Meč u kome se očekuje da pljušte golovi na sve strane. Oba tima su zabeležila pobede na otvaranju Premijer lige, Liverpul protiv Lidsa 4:3, a Čelsi na gostovanju Brajtonu 3:1. Čelsi se brutalno pojačao i potrošio 250 miliona evra samo za četiri nova igrača, dok je Liverpul zadržao svoj moćan tim. Na njihovom poslednjem međusobnom duelu bilo je 8 golova, a sličan ishod nas ne bi iznenadio ni ovoga puta. Pogledajte i sve kvote koje za ovaj meč nudi Top Bet.

Real Sosijedad -  Real Madrid

Duel ova dva tima tradicionalno donosi mnogo golova. Realu je ovo prvi meč nove sezone, dok Sosijedad ima remi od 1:1 sa gostovanja Valjadolidu u 1. kolu. Real je na poslednjoj proveri protiv Hetafea slavio sa 6:0, a Sosijedadu se vraća najveće pojačanje David Silva, koji je ozdravio od korona virusa, pa to obećava veliki broj golova. Pogledajte i sve kvote koje za ovaj meč nudi Top Bet.

Juventus  - Sampdorija

Svi jedva čekaju da vide kako će Juventus izgledati pod vođstvom Andree Pirla na klupi. Kristijano Ronaldo se odmorio i nema sumnje da je gladan pobeda i golova posle razočaravajućeg kraja sezone. Ceh bi mogla da plati Sampdorija, koja nema čemu da se nada u Torinu, i poslednjih godina sve osim ubedljive pobede Juventusa bilo bi prvorazredno iznenađenje. Pogledajte i sve kvote koje za ovaj meč nudi Top Bet.

Sve prognoze za ove duele, analizu našeg gosta u studiju, kao i koje još pogodnosti igračima nudi Top Bet, pogledajte u videu na početku teksta.

Napominjemo da kladionica zadržava pravo na promenu kvota do početka meča.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš

    17. septembar 2020 | 14:21

    Videćemo šta će večeras da uradi Penaltizam. Komšinica mu se nije proslavila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA