≫ 

UEFA odlučila: TSC i FCSB igraju meč u Senti, Rumuni samo sa 14 igrača

Ništa od službenog rezultata 3:0 za srpskog predstavnika

  • 4
FK TSC Foto: MN Press

Iako je postojala mogućnost da se odloži zbog problema sa korona virusom, meč između TSC-a i rumunskog FCSB-a u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope biće odigran u predviđenom terminu od 21 čas!

Tako barem tvrde mediji u Rumuniji koji navode da je UEFA dala "zeleno svetlo" za utakmicu 2. kola u Senti, utakmicu u kojoj će FCSB (bivša Steaua) imati na raspolaganju samo 14 igrača.

Podsetimo, petorica fudbalera rumunskog FCSB-a bili su pozitivni  na korona virus nakon testova koji su urađeni u Srbiji. Kako se navodi, zaraženi igrači su Andrej Vlad, Serdu Buš, Andrej Pandele, Ovidiju Popesku i Jonut Vin.

Ranije su pozitivne nalaze imali Andrej Miron, Darijuš Olaru i Julijan Kristea i Florin Tanase, koji su testirani u Temišvaru, a zaraženi virusom su i glavni trener Anton Petrea, kao i još petorica članova stručnog štaba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • narod

    17. septembar 2020 | 13:51

    Najveća sramota u istoriji fudbala usred naglog povećavanja zaraženih u celom svetu,Uefa neće da izbaci fcsb nemaju trenera ni 9 igrača,a na sve to zaraženi su trenerali do juče sa ostalim što znači mozda svi imaju koronu..OVO JE ŽRTVOVANJE SRPSKOG NARODA!!!Skandal!!!

  • 50 god

    17. septembar 2020 | 13:55

    Da se to desilo igračima zvezde partizana ili bilo kom našem klubu daj boze da bi nas pustili da igramo sledeće godine šta reći licemeri

  • N

    17. septembar 2020 | 14:40

    Jel moguce, pa sada ce naravno momci iz tsc - a dobiti virus, i u sledecem kolu naravno nama srbima sledi izbacivanje, a mozda i kazna izbacivanja od nekoliko godina, zbog toga sto dolazimo u drugu zemlju sa zarazenim igracima i time "sirimo virus po svetu" .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA