≫ 

UEFA skratila spisak: Zvezda može na Seltik i Ludogorec, Partizan na Granadu i AEK, Voša na FCSB...

Spisak mogućih rivala skraćen je srpskim klubovima pred žreb u Nionu

  • 62
fc marseille, navijaci fk marseja, trofej

Foto: Tanjug/AP

UEFA je skratila spisak potencijalnih protivnika pred žreb u Nionu za plej-of Lige Evrope koji je na programu od 14 časova.

Može se reći da Zvezda nije imala sreće, jer su joj upala verovatno dva najopasnija moguća rivala - Seltik i Ludogorec, ali nije mnogo bolje prošao ni Partizan, koji bi mogao na megdan Granadi, AEK-u, Sent Galenu, Lehu...

Deo ekipa koje dolaze iz Lige šampiona podeljen je u tri grupe. Zvezda je kao nosilac u grupi sa Dinamom iz Bresta, a potencijalni rivali su joj Ludogorec i pobednici duela Riga-Tre Fiori/Seltik, Sarajevo/Budućnost Podgorica, Ararat/Celje.

Partizanu je spisak skraćen na tri imena. Ukoliko prođe Šarloa, Partizan može da se sastane sa pobednicima duela:

Apolon - Leh

Granada - Lokomotiva Tbilisi

Sent Galen - AEK

Vojvodina je u grupi četiri u kojoj ima 4 potencijalna rivala i može se reći da je imala najviše sreće i da ima nekoliko potencijalno dobrih opcija, a sigurno najviše priželjkuju pobednika duela Steaua - Slovan Liberec.

Ovo su i svi potencijalni rivali Vojvodine:

Rostov - Makabi Haifa

Viljem II - Rendžers

Fehervar - Rems

Steaua - Slovan Liberec

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hulk

    18. septembar 2020 | 10:16

    Dovesti igrače Zvezde i Partizana u bioskopsku salu i 3 puta zaredom im pustiti sinoćnu utakmicu TSC - Steaua da odgledaju.

  • Marko

    18. septembar 2020 | 10:59

    Ne postoji sansa da budemo konkurentni u bilo kom evropskom takmicenju, pocevsi od kvalifikacija do grupa, ukoliko ne formiramo jacu ligu! Predlazem peticiju ljubitelja fudbala i navijaca Zvezde, Partizana, Vojvodine, Cukarickog, Tsc....da se inicira u Uefa regionalna liga sa Madjarskom, Rumunijom i Bugarskom! Ligu bi cinilo 20 klubova. Po 5 iz svake drzave. Kada je Srbija u pitanju, najlosije plasirana 2 kluba ispadaju iz regionalne lige i sele se u domacu superligu, a prva dva iz superlige sledece sezone ulaze u regionalnu. Na taj nacin bismo dobili konkurentnu ligu, a i nasa superliga bi imala zasta da se igra jer prva dva kluba sledece sezone odlaze u regionalnu i imaju sanse da se nadmecu sa solidnim ekipama. U okviru regionalne lige prva bi isla direktno u LS, druga u PO za LS, treca i cetvrta u kvalifikacije za LS, peta i pobednik kupa u grupe LE, a sesta u kvalifikacije. E pa gospodo, kad se izborite za ovakvu ligu kod Ceferina, ocekujte da nam ekipe izgledaju bolje, jace i da konacno igramo fudbal. Uefa bi pristala jer svakako je ukupan broj ekipa koje iz ovih 5 zemalja ucestvuje u kvalifikacijama veci od broja iz regionalne lige. Sportski pozdrav

  • E!!!!

    18. septembar 2020 | 09:29

    Nekad bi se radovali da izvucemo bilo koga od ovih.A danas su za nas prejaki iako I oni veze nemaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA