Zoltan Sabo posle herojske partije TSC-a: Ovo nisam doživeo ni kao igrač, ni kao trener

Trener Fudbalera tima iz Bačke Topole pohvalio je svoje igrače na hrabrosti i požrtvovanosti

  • 11
Zoltan Sabo, TSC Foto: MN Press

Trener fudbalera TSC-a Zoltan Sabo čestitao je ekipi FCSB na plasmanu u 3. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, ocenjujući da je njegova ekipa dala sve od sebe, pokazala hrabrost i snagu, ali da na kraju, u penal lutriji, jednostavno nije imala sreće.

Fudbaleri TSC-a sinoć su eliminisani u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, nakon što su u Senti poraženi od rumunskog FCSB-a posle penala 6:6 - 5:4, a tokom 120 minuta neverovatne borbe viđeno je 12 golova i dva crvena kartona.

- Ovo je bila neverovatna utakmica koju smo odlično počeli sa 2:0. Posle smo iz jedne neshvatljive greške primili prvi gol, nakon čega je izgledalo da se u ekipu uvukao strah i nismo igrali kako treba. Nažalost, posle isključenja Dajana Ponjevića smo bili prinuđeni da se branimo, ali je dobro bilo što smo posle svakog njihovog gola mi odgovorili našim golom i momcima svaka čast na tome - rekao je Sabo.

Trener TSC je pohvalio svoje igrače jer su dali sve od sebe tokom meča, čak i kada su ostali sa dva igrača manje, kada je iz igre isključen i Vladimir Silađi.

- Nismo odustajali i uspeli smo da rezultatski stižemo FCSB. Posle produžetaka, kada su na red došli penali, koji su nažalost lutrija, ekipa je imala više sreće - rekao je Sabo i dodao da veoma žali zbog toga.

- Ovakvu utakmicu nisam doživeo ni kao igrač, ni kao trener, da sa dva igraća manje uspemo da stižemo protivnika - kazao je Sabo.

Istorijski meč, prvo domaćinstvo FK TSC u evropskom takmičenju dugo će se pamtiti, opšta je ocena svih u klubu, uz uverenje da će narednu priliku za bolji plasman u Evropi, uz malo više sreće, iskoristiti.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • czv

    18. septembar 2020 | 12:04

    svaka vam cast pokazali ste kako se igra fudbal 👍👍

  • Nele

    18. septembar 2020 | 13:34

    Bas steta. Strasna utakmica. Bravo momci, odavno nisam odgledao bolju tekmu.

  • Pa

    18. septembar 2020 | 12:59

    Jedina zamerka treneru sto nije izveo Ponjevica videlo se sta ce biti.za sve drugo svaka cast fudbal se I igra za gol vise.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA