≫ 

Dejan Stanković o Araratu i Celju: Sreća nas nije pogledala, treći put u nizu smo gosti

Trener Zvezde žali što se ne igra na Marakani

  • 64
FK Crvena zvezda, Dejan Stanković Printskrin: Youtube/Crvena zvezda

Bolji iz duela Ararata i Celja će biti rival Crvene zvezde u okviru plej-ofa za Ligu Evrope, a šef stručnog štaba beogradskog tima, Dejan Stanković, veruje u igrače koje trenira i smatra da mogu da obezbede plasman u grupnu fazu.

- Ko god da prođe u meču Ararat - Celje je neugodan rival. Čim su došli do ove faze, znači da poseduju kvalitet, a na nama će biti da prepoznamo koje su im slabe tačke i da probamo da iskoristimo to. Nažalost, sreća nas nije pogledala, jer smo ponovo gosti, treći put zaredom, što je prednost za rivala. Mnogo bi nam lakše bilo da igramo na našem stadionu, međutim, moramo da prihvatimo realnost i da zanemarimo sve negativne faktore, te da se fokusiramo na nas - rekao je Stanković.

Crvena zvezda će do utakmice sa pobednikom meča Ararat - Celje odmeriti snage sa Voždovcem i lučanskom Mladosti.

- Ima još dve nedelje do utakmice, do tada imamo nekoliko izazova u prvenstvu i polako, idemo korak po korak. Trudim se uvek da razmišljam o mojoj ekipi, o onome šta mi treba da uradimo da bismo pobedili. Ako budemo odigrali onako kako znamo i umemo, verujem da ćemo ostvariti uspeh i plasman u Ligu Evrope - rekao je Stanković povodom utakmice koja je na programu 1. oktobra.

Žreb je prokomentarisao i sportski direktor Mitar Mrkela.

Video: Stanković o Degeneku koji se se oprostio od Zvezde porukom na Tviteru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ma

    18. septembar 2020 | 18:10

    Najbolje da dobijemo najslabijeg protivnika, da igramo kod kuce pred punim tribinama, da protivnik dodje sa drugim timom bez prava na izmenu I da u startu imamo 2:0.Nisam siguran ni tad sa ovim igrackim kadrom.

  • Стручњак мачор

    18. septembar 2020 | 16:51

    ТСЦ испао јуче,али оставио најбољи утисак од свих наших.Људи играју да дају гол више,а ове бабе из Бгд чекају продужетке против неких од најгорих тимова Европе.Па ајте лепо,није срамота речи да су звезда и партизан тренутно муљ европског фуцбала

  • Pp

    18. septembar 2020 | 17:12

    'Ajde bre Deki ne kukaj kao franjevci, mi smo Zvezda. I kako To nismo imali sreće ? Pa je l' bolje bilo da smo izvukli Seltik ili Ludogorec? Ne kukaj nego rešavaj probleme, i otarasi se Jovančića i sličnih invalida.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA