≫ 

Kakve reči Veselinovića o Čuki: Ponosan sam, ovde sam postao bolji čovek, ovo nije zbogom

Veselinović se posle meča sa Radničkim seli u Emirate gde preuzima Al Dafru

  • 2
aleksandar veselinović

Foto: MN Press

Trener fudbalera Čukaričkog Aleksandar Veselinović sutrašnjom utakmicom protiv Radničkog u Nišu, staviće tačku na svoj boravak u klubu sa Banovog brda. Veselinović je prihvatio ponudu od Al Dafre iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, gde će otputovati u sredu, a Brđane će u budućnosti voditi dosadašnji pomoćnik Dušan Đorđević.

- Iako je već sve završeno sa mojim novim timom, imam obavezu i to je bila moja izričita želja, da vodim ekipu u Nišu. Pričao sam sa tamošnjim gazdom kluba, zamolio ga da ima razumevanja, godinu i po dana sam na Banovom brdu, a pred nama je veoma važna utakmica. Apelujem na igrače da budemo maksimalni i da zabeležimo pozitivan rezultat u Nišu, u utakmici koja bi mogla mnogo da znači klubu - rekao je Veselinović za klupski sajt.

On se zahvalio čelnicima Čukaričkog koji su mu izašli u susret i omogućili mu da nastavi sa trenerskim radom u inostranstvu.

- Završavam, nadam se, prvu epizodu u Čukaričkom. Ovo nije zbogom, ovo je samo privremeni rastanak sa klubom. Čini me ponosnim što sam bio deo ove porodice, sigurno bih bio siromašiniji i kao čovek i kao trener da nisam bio ovde. Ujedno, fasciniran sam na koji način sam razgovarao sa vlasnikom kluba Draganom Obradovićem i njegovim prvim saradnicima u momentu dobijanja ponude iz Emirata. Reči koje su mi oni uputili i način na koji su mi izašli u susret, svakog čoveka treba da čine ponosnim. Mnogo mi je drago zbog toga - rekao je Veselinović i dodao da je Čukarički još jednom pokazao svoju veličinu.

Fk Čukarički, Fk Crvena Zvezda

Foto: Nikola Tomić

- Rastali smo se u nadi da je ovo samo privremeno. Reči gospodina Obradovića da su vrata kluba za mene širom otvorena znače mi više od svih pehara. Čukarički je duboko u mom srcu, osećam se kao veliki navijač kluba.

Priznao je Veselinović da je ponuda iz UAE stigla iznenada, ujedno se zahvalio i prethodnom šefu struke Al Dafre Vuku Rašoviću, koji je sa tim timom pravio odlične rezultate.

- Što se tiče ponude iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, ona je i za mene iznenađujuća. U Al Dafri su mi kazali da prate moj rad u poslednjih pet godina, još od vremena kad sam radio u Litvaniji. Raduje me da je šeikova želja bila da ja budem novi trener kluba, iako je bilo onih sa boljim renomeom, sa bogatijim "si-vijem". Moram da iskoristim priliku da se zahvalim prethodnom šefu Vuku Rašoviću ujedno i svim trenerima sa ovih prosotra. Vuk je napravio fantastične rezultate, otvorio je vrata svojim sunarodnicima i o tome ću morati da vodim računa u budućnosti. Najiskrenije, ovakva ponuda se ne dobija često - rekao je Veselinović.

Meč između fudbalera Radničkog i Čukaričkog igra se sutra od 16 sati.

- Želim Čukaričkom da ostvari sve svoje ciljeve, a ovom prilikom podsećam da je prvi sledeći izazov utakmica sa Radničkim. Činjenica je da imamo pet standardnih igrača koji su van stroja, ali moramo da se stisnemo i da odigramo na visokom nivou predstojeći meč protiv vrlo kvalitetnog rivala - zaključio je Veselinović.

Video: Sram te bilo pogledaj mu nogu: Trener Čukaričkog burno negodovao posle starta nad Docićem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NekoKoTeZna

    18. septembar 2020 | 18:36

    Postao si veci uvlakac ..Samo su ti pertle virile...Pa sto nisi poveo svog pomocnika nego zeta Matijasevica?!?!Igraci su jedva cekali da odes,jer nisu mogli da te gledaju ocima...

  • Majo

    19. septembar 2020 | 08:48

    Celu sezonu proslu bez pobede na strani,komedija trener

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA