≫ 

Preporod Andrije Živkovića! Druga utakmica i drugi gol za "posrnulog" srpskog bisera

PAOK poveo golom našeg fudbalera, ali nije pobedio

  • 6
andrija živković Foto: twitter//alainb_

Srpski fudbaler Andrija Živković fudbalski se ponovo rodio prelaskom iz Benfike u PAOK za koji je u drugoj vezanoj utakmici postigao drugi gol, ovog puta to nije bilo dovoljno za pobedu, ali ne umanjuje glavni utisak da je bivši igrač Partizana ponovo srećan na terenu i da postiže golove.

Andrija je posle pogotka svom bivšem klubu Benfiki za prolaz Solunjana u 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, samo tri dana kasnije ponovo bio precizan, i to protiv Atromitosa u grčkom prvenstvu.

Živković je preciznim udarcem iz kaznenog prostora krunisao asistenciju saigrača, doveo PAOK u vođstvo, i umeo je da ga proslavi za razliku od meča sa lisabonskim timom kada je, iz poštovanja, bio gotovo bez reakcije.

Pogledajte akciju Solunjana i gol Andrije Živkovića za vođstvo.

Na golu PAOK-a stajao je Živko Živković koji je briljirao protiv Benfike, međutim sada je ipak morao da vadi loptu iz mreže u 77. minutu, kada su gosti uspeloi da poravnaju rezultat i izbore vredan bod protiv favorita.

Video: Velika šansa za Zvezdu u Šapcu: Pavkov promašio nepromašivo, Živković junak Mačve

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    18. septembar 2020 | 20:44

    Čovek je realno igrao očajno...Nije dobio nijedan duel čini mi se...Nijedan prekršaj nad njim...Kretnja brz lopte,blagi užas...Ima realno 5-6 kg viška...Sem gola,katastrofa...Biće Žile ponovo samo da spoji 3-4 utakmice...

  • 🥔

    18. septembar 2020 | 22:25

    Tatko trlja ruke

  • Sergej

    18. septembar 2020 | 21:29

    Fejsal Mulić!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA