≫ 

Mali Miloje se vratio u srpski fudbal: Sin bivšeg trenera Zvezde dobio ugovor od Voždovca

Novi izazov je pred Nemanjom

  • 5
nemanja milojević

Foto: fkvoždovac

Voždovac je pojačao svoje redove još jednim imenom, dobro poznatim likom, Nemanjom Milojevićem.

U pitanju je, naravno, sin bivšeg trenera Zvezde Vladana Milojevića, koji je pre Voždovca branio boje Čukaričkog, Vojvodine i Panioniosa. Mladi reprezentativac Grčke potpisao je trogodišnji ugovor sa klubom, a generalni direktor Miloš Mirković poželeo mu je dobrodošlicu.

- Nemanja je mlad igrač, ali ima zavidno iskustvo i baš zato je pravi izbor za Voždovac. Nadam se da će se brzo uklopiti i ne sumnjam da će biti pravo pojačanje za tim - istakao je Mirković.

Milojević je dobar utisak ostavio u dresu Čukaričkog u kojem je proveo nekoliko sezona u juniorima i kratko u seniorskom sastavu, igrao je i za Vojvodinu, a Proteklu sezonu proveo je u grčkom Panioniosu.

Ovo je njegov povratak u srpski fudbal.

- Drago mi je što sam došao u klub koji je pre svega odlično organizovan i u kome vlada zdrava atmosfera i na terenu i van njega. Moj cilj je da doprinesem još boljoj igri, da dajem maksimum kako na treninzima, tako i na utakmicama. Želim da ispoštujem zahteve stručnog štaba i očekivanja kluba - istakao je 22-godišnji fudbaler i dodao:

- Voždovac ima veliki broj mladih i talentovanih igrača, koji su odlično uklopljeni sa nekolicinom iskusnijih i zato smatram da imamo šansu do kraja prvenstva da pokažemo pravi kvalitet ove ekipe.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lol

    19. septembar 2020 | 08:28

    Cudo da ga tata nije odveo sa sobom

  • Dule V

    19. septembar 2020 | 03:18

    Lesi se vraca kuci, uskoro ce i tata na doobuku.

  • YYY

    19. septembar 2020 | 10:26

    Nadam se da se uskoro vraća i EL GRANDE MILOJE, a terza i mrkelinjo pedala!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA