≫ 

Partizan čekaju iranske mine u Belgiji: Šarlroa gazi, čeka crno-bele sa svih šest pobeda!

Strelci za narednog rivala Beograđana u Evropi u pobedi nad Beršotom Iranci Ali Golizadeh i Kaveh Rezai

  • 28
Umar Sadik, Aleksandar Stanojević, FK Partizan Foto: MN Press

Fudbaleri Šarlroa čekaće duel 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope sa Partizanom sa maksimalnim učinkom posle šest kola belgijskog šampionata i gol razlikom 12:2!

Ekipa francuskog trenera Karima Belhosina savladala je u derbiju drugoplasirani Beršot 3:1 i potvrdila lidersku poziciju sa šest pobeda iz isto toliko mečeva, pa je jasno da Beograđane u četvrtak u gostima očekuje zaista težak posao.

Strelci za domaći tim bili su Iranci Kaveh Rezai, koji je dva puta pogađao mrežu rivala, jednom iz penala, i Ali Golizadeh, za overu tri boda.

Inače, Rezai je sa pet golova trenutno na deobi čela liste strelaca belgijskog šampionata.

Gosti su do počasnog gola stigli tek u završnici meča, nije bilo ni naznake drame i neizvesnosti u ovoj utakmici, Šarlroa je sve vreme vladao situacijom i lagano priveo meč kraju.

Šarlroa je počeo meč u sastavu: Peneto, Busi, Vilems, Desolei, Kajembe, Lajmaharita, Morioka, Fal, Golizadeh, Nikoslon, Rezai. Igrali su još Hendriks, Tiend i Goranov.

Video: Stanojević: Ne vidim razlog da ne odigramo dobro, koncentrisani smo, fokusirani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    18. septembar 2020 | 23:42

    Evropskom fudbalu je potrebno da se vrati stari sistem, ili bar delimicno vrati, da sampioni drzava igraju ligu sampiona. Tacnije, s obzirom da 32 ekipe ucestvuju u grupama, prvih 16 zemalja ima obezbedjeno direktno 1 ucesnika LS, a da se drugih 16 mesta popuni kroz kvalifikacije. Ali, da se 6 mesta ostavi za stazu sampiona i samo 10 za sve one druge, trece, cetvrte..iz najjacih liga. E to bi bilo mnogo pravednije. Borba bi bila nemilosrdna u kvalifikacijama (zamislite samo 2.kolo igraju medjusobno Barselona-Borusija Dortmund na primer!), ali bi bila nemilosrdna i za tih prvih 16 pozicija nacionalnog koeficijenta koje daju direktnog ucesnika. Takodje, Liga Evrope bi na ovaj nacin dobila na atraktivnosti i to bi nesumljivo dovelo do povecanja nagrada i u tom takmicenju. S tim sto nastavak kvalifikacija za LE timova koji ispadnu iz kvalifikacija za LS bio bi isti: staza sampiona i ostali. Tek bi se onda videlo cija je liga objektivno jaca, tacnije da li bi vise ucesnika u LS i LE imali Englezi, Spanci, Italijani, Francuzi, Nemci itd I sve bi bilo u skladu sa nazivom takmicenja: Liga SAMPIONA Sportski pozdrav

  • Kidy

    18. septembar 2020 | 23:43

    Rutinski prolazimo. Slično kao Salke večeras ....

  • toni

    18. septembar 2020 | 23:14

    Kakav bre partizan o cemu vi pisete bruke srpskog fudbala oni mogu samo da igraju u Sbac i u Surdulicu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA