≫ 

Lalatović: U Evropi se ne gleda da li si ti Zvezda ili Partizan, tamo kad je penal - onda je penal!

Trener Voše pričao o sudijama, ali i o tome kako su ga belgijski mediji najavili pred gostovanje njegovog tima Standardu

  • 12
Nenad Lalatović

Printskrin: Youtube/Fk Vojvodina

Trener Vojvodine Nenad Lalatović odao je priznanje sudijama meča koji je njegov tim dobio protiv Radnika iz Surdulice (2:0), a istovremeno dodao i da neadekvatno suđenje mora da bude sankcionisano!

Podsetimo, Voša je u prvom meču 8. kola Super lige slavila protiv radnika golovima Petra Bojića u drugom poluvremenu - od koji je jedan bio sa bele tačke.

- Volim da pohvalim sudije kada to zasluže. Kad ne zasluže, ja ih kritikujem. I treba da se kritikuju kad ne sude dobro, ali u poslednje vreme sam jako zadovoljan suđenjem. Mislim samo na moju Vojvodinu, jer druge ekipe ne gledam. Vojvodini niko nikad nije pomogao ni za aut i ja sam zahvalan zbog toga, ali isto tako ne želim ni da joj iko odmogne za aut. Sudije su danas pokazale da su evropske. Prednost koju je pustio glavni sudija pokazuje da je evropski arbitar, mada svu četvoricu želim da pohvalim - rekao je Lalatović posle meča i dodao:

- Fudbalski savez treba da bude rigorozan, kao što je sad bio rigorozan prema sudijama koji su naneli štetu nekima. Kada tako nešto urade, onda i treba da se sklone, ali sa druge strane, za dobro suđenje moraju da se nagrade. To je jedino ispravno za srpski fudbal i samo tako možemo ići napred, zato svaka čast za Fudbalski savez što je sklonio neke sudije.

- Ako ste gledali Crvenu zvezdu, Partizan i TSC u Evropi, videli ste kako se tamo sudi. Tamo se ne gleda da li si ti Crvena zvezda, Partizan ili TSC, već kad je penal, penal je, a kad je crveni karton, crveni karton je. Tamo mora da bude i u srpskom fudbalu.

Vojvodina u četvrtak gostuje Standardu iz Liježa u okviru kvalifikacija za 3. kolo Lige Evrope, a Lalatović se osvrnuo i na to što su ga mediji u Belgiji opisali kao vrlo specifičnog trenera, sa velikom energijom i posebnim načinom na koji vodi svoj tim.

- Volim kad neko kaže nešto pozitivno za mene, što u srpskom fudbalu retko ko radi. Klub u kojem radim uvek jako volim i dajem sve od sebe za njega. Lepo je čuti tako nešto, ali bih više voleo da me hvale u Srbiji, nego negde u inostranstvu. Rođen sam ovde i smatram da ljudi ovde treba više da me poštuju, jer sve što radim, radim za srpski fudbal i dobrobit ekipe koju vodim. Moj karakter je takav kakav jeste, pobednički - rekao je Lalatović i dodao:

- Volim da kažem da sam od malena dresiran da pobeđujem i sebe nikada neću menjati. Da bilo koji drugi trener u Srbiji pravi rezultate kao ja, bio bi na naslovnim stranama. Ja i kad napravim neki baš veliki rezultat, to se nekako prikrije, piše se o tome dva dana i zaboravi. Za neke druge, kad vežu dve pobede, piše se kao da su osvojili Ligu šampiona.

>>> Pobedom nad Midlzbroom Vladimir Ivić odlično je započeo trenersku karijeru u Votfordu, a danas (16.00) mogao bi da potvrdi da je ozbiljan kandidat za promociju, i to na gostovanju Šefild Venzdeju. Dvojka je 2,75, dok je kec 2,80, a iks 3,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Šefild Venzdej - Votford.

Video: Nasrtanje na sudiju i lude reakcije Lalatovića nakon izjednačujućeg gola Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    19. septembar 2020 | 09:14

    Најбоље је што си екстра "издресиран" да редовно унижаваш и побеђујеш гробаре, а све ми се чини да им се то баш и не свиђа....

  • Hob9v

    19. septembar 2020 | 09:31

    Vreme je da Terzic ode a ti da se vratis u nasu Zvezdu.

  • VRS

    19. septembar 2020 | 09:05

    "Tamo kada je penal onda je penal" Hajde da nešto pametno i ti kažeš. Sve si rekao u jednoj rečenici, svaka čast na izjavi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA