≫ 

Transferi: Liverpul oborio rekord, Totenhem doveo dvojicu iz Reala, Vulvsi dovode 10. Portugalca!

Hvala vam što ste pratili sva dešavanja sa transfer pijace

  • 1
Nelson Semedo Foto: Printsceen/Twitter

Najvažnije vesti za 19. septembar:

* Geret Bejl se vratio u Totenhem

* Andrija Pavlović potpisao za Brondbi

* Mario Mandžukić kod Nikolića u Lokomotivi

* Diogo Žota je i zvanično novi fudbaler Liverpula

* Bertran Traore potpisao za Aston Vilu

* Lučani ostali bez trenera Gorana Stanića

* Barselona odlučila da pusti Semdea

Tok dana:

22.00 - Vulverhempton planira da većinu novca od prodaje Dioga Žote reinvestira u dovođenje desnog beka Nelsona Semeda. Vukovima treba novi desni bek posle prelaska Metjua Dohertija u Totenhem. Semedo bi bio 10. Portugalac na Mulinou.

21.30 - Trener PSV Ajndhovena Rodžer Šmit potvrdio je da je Izraelac Eran Zahavi uspešno prošao lekarske preglede i da će uskoro potpisati jednogodišnji ugovor vredan 2 miliona evra sa Filipsovcima.

21.15 - Mančester Sitiju je dosta natezanja oko Kalidua Kulibalija (Napoli), pa se okrenuo Žilu Kundeu iz Sevilje za koga je spremio 50 miliona evra.

20.30 - Edin Džeko, koji čeka transfer u Juventus, nije starter za Romu ove večeri u Veroni. Bosanac sedi na klupi za rezerve.

20.05 - Španski napadač Loren Moron nalazi se na izlaznim vratima Betisa, javlja Mundo Deportivo. On je izostavljen sa spiska igrača za meč sa Valjadolidom, a umesto njega je u timu Antonio Sanabrija.

19.33 - Videli smo danas koliko VBA ima problema i trebaju mu pojačanja, a britanski Skaj piše da je Slaven Bilić nedavno pregovarao sa Lesterom oko alžirskog napadača Islama Slimanija, ali da se u međuvremenu okrenuo drugim opcijama.

19.15 - Ronald Kuman je otpisao Rikija Puiga! Jedan od poslednjih produkta La Masije nije u planovima trenera Barselone, pa može da potraži novu sredinu.

19.00 - Evo ga! Zvanično! Geret Bejl se vratio u Totenhem na jednogodišnju pozajmicu iz Reala.

18.50 - Zvanično! Serhio Regijon je novi fudbaler Totenhema.

18.40 - Čekamo zvaničnu potvrdu, ali Serhio Regijon i Garet Bejl su potpisali ugovore sa Totenhemom.

18.15 - Zvanično! Diogo Žota je novi fudbaler Liverpula. Stigao je iz Vulverhemptona za 45 miliona evra i potpisao "višegodišnji ugovor". Portugalac je ujedno i najskuplje pojačanje Crvenih ovog leta.

17.35 - Viljareal je dogovorio dolazak 20-godišnjeg defanzivca Barselone Horhea Kuenke, javlja Mundo Deportivo. Mladi Španac će potpisati petogodišnji ugovor, a Katalonci su uspeli da ubace u ugovro povratnu klauzulu.

17.00 - Zvanično! Leganes je doveo švajcarskog vezistu Kevina Bua. Stigao je kao slobodan igrač, nakon što mu je istekao ugovor sa Bazelom i potpisao na godinu dana.

16.22 - Dijego Godin je na korak od prelaska u Kaljari, čeka se samo zvnična potvrda.

16.00 - Zvanično! Čuba Akpom je novi napadač Midlzbroa. Stigao je iz grčkog PAOK-a a detalji transfera nisu objavljeni.

15.31 - Doskorašnji fudbaler Liverpula Ki-Jana Hoever (defanzivac) potpisao je petogodišnji ugovor sa Vulverhemptonom. Nezvanično, u pitanju je cifra od 10 miliona funti.

14.45 - ZVANIČNO! Srpski napadač Andrija Pavlović novi je fudbaler danskog Brondbija! Potpisao je ugovor na četiri godine nakon što je napustio Rapid iz Beča!

13.56 - Iz Rusije nam stiže senzacionalna vest: Mario Mandžukić nalazi se na korak od potpisa ugovora sa Lokomotivom koju sa klupe predvodi Marko Nikolić. Hrvat je slobodan igrač,a trebalo bi da dobije 2.7 miliona evra po sezoni za dvogodišnji ugovor.

13.32 - Defanzivac Dinama odbio da ide u Lids zato što mu ne garantuju adekvatnu minutažu, što znači da će Modri ostati bez planirana 22 miliona evra.

13.02 - Trener Barselone Ronald Kuman navodno je obavestio vezistu Rikija Puja da sledeće sezone neće računati na njega.

12.43 - Liverpul, posle Tijaga, završava još jedan transfer i kompletira redove za sezonu koja je krenula. Novi igrač Redsa je, kao što je najavljeno dan ranije, Portugalac Diogo Žota, koji stiže iz redova Vulverhemptona za 43 miliona evra. Žota će potpisati na pet godina sa prvakom Engleske, koji će u sklopu posla Vulfsima poslati Holanđanina Ki-Janu Hovera (18, defanzivac). 

12.04 - Francuski mediji prenose izjavu trenera PSŽ-a Tomasa Tuhela vezanu za pojačanja: "Trebaju nam napadač, defanzivac i centralni vezista kako bismo nadomestili igrače koji su otišli."

11.45 - Luka Jović i definitivno ide na pozajmicu iz Reala! Poznati su i detalji sastanka sa Zinedinom Zidanom.

11.34 - Hrvatski napadač Marko Pjaca igraće seldeće sezone za Đenovu kao pozajmljen igrač Juventusa!

11.18 - Aston Vila je dobila veliko pojačaje u vidu Bertrana Traorea iz Liona! Transfer je težak 17 miliona funti, plus još dva kroz određene bonuse.

11.08 - Doskorašnji napadač PAOK-a Čuba Akpom postao je novi igrač Midslbroa! Podsetimo, Akpom se nedavno kandidovao za promašaj sezone.

10.43 - Italijanski mediji prenose da će Juventus do kraja prelaznog roka pokušati da vrati napadača Mojze Kena iz Evertona!

10.10 - Katalonski "Sport" piše da je Liverpul poslao Barseloni ponudu za Usmana Dembelea, ali samo kao u vidu jednogodišnje pozajmice uz preuzimanje kompletne plate i slanje simbolične sume novca na račun dogovora. Ipak, Barselona želi samo da proda Francuza kog su svojevremeno kupili za skoro 140 miliona evra.

10.04 - Vest iz domaćeg fudbala: Mladost iz Lučana ostaje bez trenera Gorana Stanića koji će se priključiti "stafu" Aleksandra Veselinovića koji je preuzeo Al Dafru!

09.52 - Havi Martinez definitivno napušta Bajern iz Minhena, a "Marka" javlja da će potpisati 2+1 ugovor sa Atletik Bilbaom iz kog je pre nekoliko godina i otišao na Alijanc Arenu.

09.46 - "ESPN" javlja da je Barselona odlučila da pusti Nelsona Semeda u Premjer ligu! Podsetimo, desni bek ima nekoliko ponuda sa Ostrva!

09.40 - Dobrodošli u još jedan dan posvećen fudbalskim transferima! Za početak, OVDE se možete podsetiti najvažnijih transfer vesti koje su obeležile dan iza nas. Uz podsećanje da se Geret Bejl "vratio kući" i da je Neven Subotić završio kod Roberta Prosinečkog.

>>> Borusija Dortmund novu sezonu otvara večeras (18.30) protiv „imenjakinje“ iz Menhengladbah, i to je ujedno derbi prvog kola Bundeslige. Kec je 1,65, dupla šansa X2 2,24, a opklada GG3+ nosi kvotu 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Dortmund - Menhengladbah.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🏴‍☠️🇷🇸

    19. septembar 2020 | 20:32

    Ako je istina da Gavric ide za 2mil u Djenovu mislim da Terzic i Mrkela vec dan posle toga moraju za 0din iz Zvezde! Vec su prodali Bena i Degeneka, cekaju kraj kvalifikacija, ako ode i Gavric to je nedopustivo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA