≫ 

Detalji sastanka Jovića i Zidana: Luka smireno prihvatio odluku, ali ovo nije pošteno od Francuza

Smireno i učtivo, ali i iznenađeno - tvrdi "AS"

  • 19
Luka jovic, zinedin zidan

Foto: twitter/@Realmting

Kako sada stvari stoje, Luka Jović ove sezone neće igrati za Real iz Madrida! Tako barem tvrdi španski list "AS" koji navodi da je srpski napadač nedvno održao sastanak sa Zinedinom Zidanom na kom mu su mu predočeni budući koraci!

Naime, Zidan je prethodnih dana navodno održao sastanak u kom je Joviću poručio da je za njega najboje da ode negde na pozajmicu kako bi sakupio određenu minutažu i povratio izgubljeno samopouzdanje.

Javić je, s druge strane, tu odluku navodno prihvatio učtivo i smireno, iako je bio iznenađen, svestan da mu ne preostaje ništa drugo nego da se pridržava onog što mu trener kaže. Međutim, postavlja se pitanje da li je ova odluka Francuza poštena u trenutku kada se prelazni rok približava kraju. Podsetimo, on zbog pandemije korona virusa traje do 5. oktobra.

Poštena u smislu da su mnogi klubovi ovog leta želeli da vide Jovića u svojim redovima, makar i na pozajmici. Setite se da su u "redu stajali" Čelsi, Arsenal, Milan, Napoli, Monako...

Sada to nije situacija, jer su svi oni završili potrebna pojačanja. Čelsi je dovero Vernera, Arsenal je produžio ugovor sa Obamejangom, Napoli je kupio Osimeha, Ibrahimovićje produžio ugovor sa Milanom, dok je Monako u međuvremenu doveo Folanda da bude podrška Ben Jederu.

>>> Arsenal je bio ubedljiv protiv Fulama u prvom kolu, a navijači Tobdžija nadaju se sličnom ishodu večeras (21.00) protiv još jednog londonskog tima - Vest Hema. Deluje da se Emerijev tim raspucao, Vilijam i Obamejang blistaju, a kvota na kombinazziju 1&3+ je 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Arsenal - Vest Hem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Qga

    19. septembar 2020 | 12:11

    Ma boli te uvo, igraj soni sa Sofijom.. Dok ne nadje decka..

  • Ja bre

    19. septembar 2020 | 14:38

    Ja da sam na njegovom mestu uradio bih kao i Zivković Benfici.U Benfici mu ne daju sansu i hoce da ga isteraju a mali sada buši u Paoku.Jovicu,imas dobar ugovor...5 godina...sedi na tribinama i kasiraj lovu.Real jeste veliki klub ali nema pravo da unistava igrace. imaju para pa kupe nekoliko najboljih igraca iako se zna da ce neki od tih igraca grejati klupu e pa sad platite to.Nikako se ne odricati petogodisnjeg ugovora.Samo napred sine

  • eNL

    19. septembar 2020 | 11:54

    Joviću trebao si da opališ jedan dobar šamar Zidanu.nek on misli o tebi šta hoće al dogovoreno nek isplate. Ono što je suđeno putuje prema tebi već. Oni su tebe tražili a ne ti njih, pa sad nek izvole. Mogao si na kraju da predložiš Zidanu da on već razmišlja kuda će on sa takvom pamet. nek ima crv sumnje pred spavanje. a mogao si vala i ti Joviću da treniraš Real,ništa bolji nije Zidan. Samo napred Luka!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA