≫ 

Din probudio u Biliću najniže strasti: Hrvat sočnom psovkom odbrusio Englezu posle isključenja

Prestroga odluka engleskog sudije

  • 0
slaven bilić Foto: twitter/btsportfootball

Sudija Majk Din pokazao je crveni karton treneru Vest Bromvič Albiona Slavenu Biliću na poluvremenu burnog meča na "Gudisonu" završenim ubedljivom pobedom domaćeg tima rezultatom 5:2, i to posle preokreta.

Prvenac u novom klubu postigao je Kolumbijac Džejms Rodrigez, bio je to gol za preokret (2:1), ali su prava uzbuđenja tek usledila upravo u režiji novajliej na Gudisonu.

Upravo je Džejms samo minut posle gola "zakuvao" situaciju, pošto je iznudio isključenje za Kierana Gibsa u samoj završnici poluvremena. Bez lopte je fudbaler VBA udario u lice Kolumbijca i završio meč, mada ga je Južnoamerikanac prvi udario, što, naravno, ne opravdava njegovu reakciju.

Zasluženo je "pocrveneo" Gibs - pogledajte i zbog čega.

Slaven Bilić je kao oparen skočio na sudiju Dina po završetku poluvremena, bio je ljut jer glavni arbitar nije pogledao VAR snimak na kojem bi jasno video da je Rodrigez prvi udario Gibsa. Iako nije opsovao, niti jednom rečju uvredio sudiju Dina do crvenog kartona, u žaru je Bilić rukom bukvalno samo dodirnuo rame sudije, a ovaj ga je istog momenta isključio.

Ruku na srce, prestrogo.

Tek kada je postao svestan kazne, Bilić je "sočnom psovkom" odbrusio Dinu što je svako ko razume srpsko-hrvatski jezik jasno mogao da čuje u TV prenosu.

VBA je u nastavku meča doživeo potpuni debakl iako je u 47. minutu izjednačio preko Pereire na 2:2.

Ipak, već do 66. minuta Karamele su imale ubedljivih 5:2, uz još dva gola Laverta-Levina, koji se proslavio kao trostruki strelac, dok jedan pogodak delo Kena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA