≫ 

Stanković o tviter provokaciji Voždovca: Zvezda je toliko velika da je nedostižna svima

Nezainteresovan je Stanković za stvari koje nemaju veze sa fudbalom

  • 11
Dejan Stanković

Foto: Nikola Tomić, Twitter

Objave na zvaničnom tviter nalogu Voždovca posle eliminacije Zvezde u kvalifikacijama za Ligu šampiona, prošle su neopaženo za Dejana Stankovića, koga su novinari na konferenciji pred meč sa Zmajevima, obavestili o "provokaciji" sa Krova.

- Zmajevi preko Kipra sleću na stadion Rajko Mitić za vikend. Laku noć Admi želi, Ligu Šampiona sanjate - glasi "sporni" tvit koji se pojavio malo posle poraza Zvezde na Kipru.

Upravo je to bilo i jedno od pitanja za Stankovića, da prokomentariše potez narednog rivala u Superligi, tačnije administratora zvanične tviter stranice.

- Ne. Nećemo to komentarisati - ubacio se pre Stankovića portparol kluba Miljan Milošević, no ipak je Deki imao šta da kaže i na ovu temu.

- Ne bavim se time. Zvezda je toliko ogormna i toliko iziskuje energije da nemam vremena da se bavim takvim stvarima. Stvarno ne znam zato i žao mi je ako je tako. Ne znam šta je bilo. Nemoj sad da mi izvlačiš neke reči (obraća se novinaru, prim. aut). Zvezda je toliko velika da je nedostižna svima - stavio je tačku na ovu temu Stanković.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 6+4+3=2

    19. septembar 2020 | 16:17

    kad igraju protiv partizana mogu da napisu igramo protiv komsija evropskog i svetskog sampiona

  • Aleksandar

    19. septembar 2020 | 16:12

    Videlo se na Kipru da je Zvezda baš velika.

  • Nusknvp

    19. septembar 2020 | 16:15

    I ti si svima nedostizan, jer realno nemas pojma. I zvezdasi ne smatraju da si trener, nego neznalica obicna koja je nadigrana i od Tirane

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA