≫ 

Veljko Paunović "rutinira" protivnike u Čempionšipu - 2/2, bez primljenog gola! Vladi Iviću samo bod

Srpski treneri uspešni i u drugom kolu najbolje druge lige na svetu

  • 2
Veljko Paunović Foto: Profimedia

Ako se po jutru dan poznaje onda je Reding napravio tokom leta dobar potez odlukom da poveri menadžersku funkciju Veljku Panuoviću.

Srpski stručnjak, šampion sveta sa omladincima iz 2015. godine, zabeležio je i drugi trijumf ove sezone, i to protiv Barnslija od 2:0.

Istina, lako je bilo Rojalsima da dođu do bodova jer su imali igrača više od 42. minuta kada je isključen Helik, a do trijumfa su stigli pogocima u drugom poluvremenu koje su postigli Meite u 67. i Olise u 76. minutu.

U međuvremenu su gosti ostali bez još jednog igrača koji je isključen, pa je Reding stigao do drugog trijumfa i liderske pozicije u najboljoj drugoj ligi na svetu.

Što se tiče Votforda i Vladimir Ivić može da kaže da je imao uspešno popodne. Njegovi "Stršljenovi" su osvojili bod na neugodnom Hilsbrou protiv Šefild Venzdeja nakon što su odigrali meč bez golova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mickey

    19. septembar 2020 | 20:15

    Evo pokrećem anketu, ovde i sad, ko je ZA da ovaj čovek preuzme reprezentaciju i da radi s momcima koje on dobro poznaje i koji bi sad trebalo da budu nosioci igre. Samo nemojte molim vas navijačke komentare tipa grobar ili cigan!

  • Mini

    19. septembar 2020 | 20:52

    Fejsal mulić

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA