≫ 

Senzacija sezone na Old Trafordu: Kristal Palas izuo Mančester junajted iz cipela!

Sjajni londonski tim razbucao Solskjerovu ekipu kao gost sa 3:1

  • 4
FK Mancester Junajted, Kristal Palas

Foto: Tanjug/AP

Sezona je nova, a problemi Mančester junajteda stari. Već sada zaostaje za najboljima. "Crveni đavoli" su ponovo razočarali na premijeri u novoj sezoni, a bodove sa Old Traforda u 2. kolu Premijer lige odneo je Kristal Palas koji je slavio sa čak 3:1 i bukvalno ih izuo iz cipela. Fudbalski.

Dva gola Vilfida Zahe i jedan Endrouza Taunzenta bili su dovoljni londonskom timu da se posle drugog trijumfa popne na vrh tabele, dok je debitant Doni van de Bek srećno uspeo da ublaži poraz svog tima.

Solskjeru se osvetio eksperiment sa ostavljajnjem Mejsona Grinvuda na klupi. Užasni Velšanin Den Džejms koji je dobio šansu je bio neprimetan u prvom poluvremenu koje su gosti rešili u svoj ukrotist posle sjajne akcije.

Džefri Šlup je idealno poslužio Tauzenta, a krilni napadač Palasa već u sedmom minutu nagovestio senzaciju na "Teatru snova".

 

Mančester junajted je posebno loše igrao u odbrani, a pravu heroj Vilfrid Zaha dotukao ga je u drugom poluvremenu. Najpre je nespretni Lindelof igrao rukom u 72. minutu, a sudija Atkinson pokazao na belu tačku. Nnakon što je De Hea skinuo šut Ajuu, usledio je novi obrt. Glavni arbitar je ponovio najstrožu kaznu jer Španac nije bio na gol-linija, a Zaha je preciznim udarcem ispravio ono što je Aju zabrljao za 2:0 u 76. minutu.

 

 

Nadu je domaćinima vratio debitant Doni van de Bek koji je zamenio užasnog Pola Pogbu u 67. minutu, a posle srećnog odbitka u 80. uspeo je da smanji rezultat.

 

Ipak, ta radost je trajala vrlo kratko. Očajni Lindelof i Megvajer su gledali kako Zaha u 85. minutu drugim golom rešava ovaj meč i donosi drugi trijumf Palasu ove sezone. Posle dva kola ekipa Roja Hodžsona ima stoprocentni učinak i nalazi se na vrhu Premijer lige, dok je Junajtedu potrebno verovatno još nekoliko desetina miliona evra za pojačanja, jer ovaj tim ne deluje ozbiljno. Barem posle prve utakmice.

 

Nemanja Matić nije bio ni na klupi za rezerve Mančester junajteda na ovom meču, dok je Luka Milivojević ušao u igru u 88. minutu umesto Džejmsa Mekartija.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DrNo

    19. septembar 2020 | 20:42

    Kad ce shvatiti da imaju panjeve u odbrani Megdrvo je toliko precenjen da je to jezivo najveca prevara od igrača papreno placen.Gde mu je Matic,Pogba ne zna gde je levo na ovoj utakmici!

  • znamo vas

    19. septembar 2020 | 22:07

    Vidite gospodo.U kolijevci fudbala nema stimanja kao u propaloj srbiji.Tamo moze neki mali da pregazi veliki manu a zamislite da javor ili indjija pobijede nas propali projekat. Sudije bi svirale 13 penala samo da spasu ove parazite..zato su englezi u fudbalu 4 svjetlosne godine ispred nas..

  • Kizo

    20. septembar 2020 | 03:00

    Toliko o našim “reprezentativcima”

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA