Arsenal na maksimumu posle dva kola, Nketija s klupe rešio Vest Hem u 85. minutu

Nova pobeda Tobdžija uoči gostovanja u Liverpulu

  • 0
Premier League, Wolverhampton Wanderers, Arsenal

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Arsenala upisali su i drugu pobedu u Premijer ligi ove sezone. Tobdžije su na svom terenu, teže nego što se očekivalo, savladale Vest Hem sa 2:1.

Nije bilo lako. Odličan otpor pružili su izabranici Dejvisa Mojesa, samo nekoliko minuta ih je delilo od iznenađenja.

Utakmica je idealno počela za sastav Mikela Artete, pošto je u 25. minutu Aleksander Lakazet iskoristio centaršut Pjera Emerika Obmejanga i glavom zakucao loptu u mrežu rivala.

 

Gosti su izjednačili u idealnom trenutku. Igrao se poslednji minut prvog poluvremena kada je Majkl Antonio posle dodavanja Frederiksa bio brži od Roba Holdinga i pogodio za izjednačenje.

 

Dugo je Arsenal tražio drugi gol u nastavku utakmicu. Do njega je došao tek u 85. minutu kada je rezervista Edi Nketija iz neposredne blizine smestio loptu u prazan gol, a u ulozi asistenta se našao Španac Dani Sebaljos.

 

Arsenal posle dva kola ima isto toliko pobeda, dok su Čekićari zabeležili i drugi poraz. Tobdžije u sledećem kolu idu na Enfild u goste Liverpulu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA