Transferi: Siti se dogovorio sa Kundeom, Vidal na lekarskim, Simeone dovodi reprezentativca Urugvaja

Hvala vam što ste pratili dešavanja na fudbalskoj pijaci

  • 0
Mančester Siti - Real Madrid

Foto: Tanjug/AP

Najvažnije vesti za nedelju, 20. septembar:

 

* Atletiko pregovara o dovođenju Uruigvajca Toreire iz Arsenala

* Arturo Vidal je stigao u Inter, očekujemo promociju

* Večiti rivali Zvezda i Partizan žele Marka Docića

* Mančester Siti je dogvorio transfer Žila Kundea

* Semedo pred transferom iz Barselone u Vulverhemptom

* Izraelska "gol-mašina" Eran Zahavi potpisao za PSV

* Aleksandar Pešić se vratio sa pozajmice iz Seula u Al-Itihad, boriće se sa Prijovićem za mesto u špicu

Uživo:

 

22.00 - Atletiko pregovara sa agentima Lukasa Toreire o prelasku u Madrid, jvaljaju urugvajski mediji.

 

21.25 - Arturo Vidal je u Interovim prostorijama. Sve smo bliži potpisu Čileanca za Neroazure.

 

20.25 - Trener Birmingema Aitor Karanka ima ideju da dovede Mikela San Hozea iz Atletik Bilbaoa kao slobodnog igrača, što se dopada navijačima ovog kluba koji smatraju da bi mogao da ih vrati u Premijer ligu.

19.40 - Serhio Regijon koji je u subotu prešao u Totenhem oprostio se lepim rečima od navijača Sevilje. On je protekle sezone nastupao u Andaluziji kao pozajmljen igrač Reala, ali je očigledno zavoleo ovaj klub.

 

19.30 - Torino pokušava da vrati u Seriju A štopera Joakima Andersona iz Liona. Pregovara se o pozajmici s pravom otkupa po formuli 3 miliona odmah + 17 sledećeg leta.

19.08 - Ako ste videli kako je Kepa Arizabalaga "častio" Liverpul i Sadija Manea, jasno vam je da Čelsiju treba novi golman. Fabricio Romano javlja da je sve dogovoreno sa Eduarom Mendijem koji od ponedeljka postaje novi golman Plavaca.

 

18.55 - Tu je! Arturo Vidal je stigao u Milano na lekarske preglede i potpisivanje ugovora sa Interom.

 

18.25 - Zanimljiva vest iz Superlige. Marko Docić je ovog leta na meti Crvene zvezde i Partizana, a to je potvrdio i odlazeći trener Čukaričkog Aleksandar Veselinović gostujući na TV Arena Sport.

Sada mogu otvoreno da kažem da su i Crvena zvezda i Partizan baš zapeli da dovedu Docića ovog leta - rekao je stručnjak koji će karijeru nastaviti u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Podsetimo, Docić je u prošlom kolu doživeo povredu kada je na njega žestoko startovao Seku Sanogo.

Video: Horor start Sanogoa na Dociću, kapiten Čukaričkog u bolovima napustio teren

18.10 - Srpski defanzivac Nenad Tomović (33), koji je ispao sa SPAL-om iz Serije A, mogao bi da nastavi karijeru u Veroni, kao zamena za Albanca Kumbulu koji prelazi u Romu.

17.44 - Francuski Fut Merkato javlja da se štoper Sevilje Žil Kunde dogovorio sa Mančester Sitijem oko petogodišnjeg ugovora. Ostalo je još samo da se klubovi usaglase pošto Španci traže 70 miliona, a Građani nude 60, ali se očekuje da posao bude realizovan.

 

17.30 - Ukoliko uskoro ne bude napravio dogovor sa Udinezeom oko kupovine Argentinca Rodriga De Pola (Italijani traže 40 miliona evra), Lids će se okrenuti Ruslanu Malinovskom iz Atalante, koji je procenjen na 25 miliona evra.

17.18 - Benfika pokušava da se pojača posle debakla u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a želja je Žan Kler Todibo, defanzivac Barselone koji je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u Šalkeu. Everton, Vulvs i Lester se takođe interesuju za ovog fudbalera.

 

17.00 - Defanzivac Arsenala Škodran Mustafi ponuđen je Laciju. Nemački reprezentativac nije po ukusu Mikaela Artete koji bi da ga se otarasi, a u Londonu se nadaju da bi mogli da izvuku 15 miliona evra ukoliko Rimljani zagrizu mamac.

16.47 - Zvanično! Krilni fudbaler Lacija Džoni Rodrigez prešao je u Osasunu!

 

16.20 - Zvanično! I turski Trabzon se ponovio i doveo čak trojicu novih fudbalera. Novi članovi ovog tima su: Luis Bejker (Čelsi), Benik Afobe (Stouk) i Fabio (Baija). 

 

16.00 - Zvanično! Boavista nastavlja da se pojačava, a novo ime u redovima Pantere je vezista Sebastijan Perez koji je stigao iz Boke Juniors.

 

13.45 - Barsa želi da se reši viška igrača, među kojima je i Žunior Firpo (24) kojeg želi Atalanta. Klub iz Bergama želi Firpa na pozajmicu za prvu sezonu posle čega bi mogla da porazsmili i o otkupu, ali pitanje je da li je sporemna da ulazi u investiciju od 18 miliona evra za levog beka.

13.02 - Fudbaler Totenhema Dele Ali bi do kraja prelaznog roka mogao da napusti klub koji za svog ponajboljeg igrača ima ponuda sa svih strana. Najuporniji je, kako piše nekolicina medija, moćni PSŽ, koji stoji u prvi redu, pre svega zbog svoje platežne moći i ambicija. Dele Ali je "viđen" na izlaznim vratima Pevaca posle dolaska Bejla, a londonski klub bi mogao da prihoduje lepu svotu novca od prodaje sjajnog ofanzivnog veznog igrača.

12.23 - Portugalac Nelson Semedo (26, desni bek) nalazi se pred potpisom za Vulverhempton, javlja transfer novinar Fabricio Romano. Engleski klub je poslao novu ponudu za Semeda, koju će, kako stvari stoje, Katalonci prihvatiti. Uporedo sa komunikacijom klubova, Semedov agent dogovara lične uslove za igrača. Semedo bi postao 11. Portugalac u Vulfsima ukoliko se ovaj posao realizuje.

12.05 - Izraelski napadač, ikona reprezentacije te zemlje Eran Zahavi (33) potpisao je ugovor sa hoandskim PSV Ajndhovenom. Ovo je ujedno i povratak Zahavija u evropski fudbal posle četiri godine boravka u Kini, u ekipi Gvangdžoa gde mu je jedno vreme trener bio Dragan Stojković Piksi. Pre Kine Zahavi je briljirao u Makabiju, uveo je taj tim u Ligu šampiona 2015. pod palicom Slaviše Jokanovića. Za izraelski klub odigrao je 119 utakmica i postigao 98 golova.

 
 
 
View this post on Instagram

OFFICIAL: @eranzahavi ➡️ @psvA post shared by 433 (@433) on

 

11.45 - Lion je "bacio oko" na dvojac Rena Hamari Traore i Brendon Sopi, prenosi tiražni L'ekip. Garsiji su potrebne alternative na poziciji desnog beka  posle odlaska trojice igrača u ovom prelaznom roku, Rafaela, Piera Kalulua i Kenija Tetea. U Lionu se nadaju da će do kraja prelaznog roka uspeti da završe transfer jednog od dvojice pomenutih igrača, koje vide kao pravu podršku za standardnog Lea Dubu.

11.34 - Džese Lingard je u nemilosti Ole Gunara Solskjera, nije ga bilo čak ni u protokolu meča sa Kristal Palasom, a poslednji meč kao starter je odigrao još u januaru. Sve ukazuje na to da se bliži rastanak engleskog reprezentativca sa "Đavolima", a prvi u redu za njegove usluge stoji Totenhem. Engleski mediji pišu da bi Murinjo rado video igrača sa kojim je svojevremeno uspešno sarađivao u Junajtedu.

11.15 - Milan će ubrzati transfer Radeta Krunića u Frajburg, koji je poslao ponudu od 6 miliona evra za bosanskohercegovačkog reprezentativca. Dolaskom Sandra tonalija iz Breše Krunićeva ionako poljuljana pozicija u timu je sada postala još neizvesnija, te je razlaz sa "rosonerima" najbolja opcija za vse strane.

10.59 - Najavljeno, danas je i ozvaničeno: Turčin Čengiz Under novi je igrač Lestera. Stigao je iz Rome za 3 miliona evra, što je tek cena jednogodišnje pozajmice, a engleski klub će imati pravo otkupa sledećeg leta za 24 miliona. Under se pridružio zemljaku i prijatelju, štoperu Lestera Čaglaru Sojunčuu.

 

10.48 -  Lekarski pregledi Arkadijuša Milika u Romi pokazali su da Poljak nema najzdravija kolena, pa je došlo do zastoja u realizaciji transfera. Rimljani sada imaju argument da obore cenu što se Napolitancima ne dopada, pa je pitanje da li će do transfera uopšte doći.

10.45 - Srpski napadač Aleksandar Pešić vraća se sa pozajmice iz Seula u Al-Itihad gde će pokušati da se izbori za meto u timu. Konkurent za pozciju u startnoj postavi mu je, kao što je poznato, zemljak Aleksandar Prijović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA