≫ 

Grafičar našao novog trenera, bivši strateg Voždovca stiže na Dedinje

Radomir Koković imenovan je za novog trenera "2Grafosa"

  • 0
Radomir Koković

Foto: Youtube.com

Srpski fudbalski trener Radomir Koković, doskorašnji trener Voždovca, novi je šef stručnog štaba Grafičara, člana Prve lige Srbije, koji je razvojni tim Crvene zvezde.

- Želim da se zahvalim u svoje ime i u ime svih zaposlenih u FK Grafičar dosadašnjem treneru Miliji Žižiću za sve sto je uradio za nas, na energiji, posvećenosti, profesionalnosti i emociji koje je nesebično davao i zalagao se da svakoga dana budemo sve bolji. Njegovo ime ostaće upisano u istoriji kluba. Želimo mu puno sreće kako na poslovnom tako i na privatnom planu.

Ujedno želim Radomiru Kokoviću dobrodošlicu u naš klub- izjavio je predsednik Grafičara Slobodan Govedarica.

On je dodao da je uveren da će imati dugu i plodotvornu saradnju, pre svega u stvaranju mladih igrača",

- To smo na startu rada ove uprave proklamovali kao osnovni cilj. Zato se kao društveno odgovoran klub trudimo da iz godine u godinu unapređujemo sportsku infrastrukturu i stvorimo bolje uslove za rad i razvoj mlađih kategorija. Ponosni smo na preko 300 dece koja danas treniraju u našem klubu i nastavićemo i u narednim godinama da budemo fokusirani na razvoj mladih igrača, po čemu smo jedinstven klub u Srbiji", istakao je Govedarica.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA