≫ 

Stefan Mitrović doneo pobedu Strazburu, Rajković primio gol u 88. minutu za poraz

Srbin rešio jedan meč u Francuskoj

  • 0
Stefan Mitrović

Foto: Twitter.com

Fudbaleri Meca pobedili su Rems sa 2:1, a naš golman Predrag Rajković nije uspeo da spreči poraz zbog udarca u 88. minutu.

Imao je težak posao Rajković, primio je prvi gol u 18. minutu kada su štoperi podbacili čuvajući Nijanea, a Dija je izjednačio iz penala u 43. minutu.

U 50, sve je bilo daleko teže za Rems jer je crveni karton dobio Munetsi, zbog povlačenja u čistoj kontri kada je bio poslednji igrač odbrane.

Upornost se isplatila Mecu tek u 88. minutu, kada je Nijane na petercu dočekao idealan pas sa levog krila.

Matirao je Rajkovića, koji je zbog blizine udarca imao malo vremena da reaguje, lopta mu je već prošla pored ruke kada je pokušao da interveniše.

U ostalim mečevima, PSŽ je pobedio Nicu sa 3:0 na gostovanju, a Mihailo Ristić je odigrao ceo meč u pobedi Monpeljea nad Anžeom sa 4:1.

Heroj dana od srpskih igrača je Stefan Mitrović, kao kapiten je dao gol protiv Dižona u 80. minutu za ceo plen, bilo je 1:0.

Razočarani su ove nedelje i navijači Sent Etjena koji je prekinuo niz od tri vezane pobede remijem u Nantu - 2:2.

Zeleni su čak dva puta vodili na La Bužoaru, ali im je na kraju dva boda izbio iz džepa napadač domaćih Emon i to samo nekoliko sekundi nakon što je ušao s klupe za rezerve pogotkom u 85. minutu.

I Marselj je jedva izvukao bod na domaćem terenu i to protiv Lila. Gosti su poveli preko Arauha u 47. minutu, da bi Žerman u 85. postavio konačnih 1:1.

Nemanja Radonjić je ušao u igru u 72. minutu umesto Dmitrija Pajea.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA