≫ 

Realova nula na premijeri u Baskiji, Luka Jović grejao klupu svih 90 minuta

Šampion razočarao protiv Sosijedada, Malbašić asistirao za pobedu Kadiza

  • 5
Real Sociedad, Real Madrid

Foto: Tanjug/AP

Šampioni Španije, fudbaleri Reala iz Madrida, gostovali su na startu nove sezone ekipi Real Sosijedada, ali su osvojili samo bod posle remija bez golova (0:0).

Benzema je prvi pripretio u 14. minutu, ali je Ramiro dobro intervenisao. Nije bilo puno prilika, Real je uglavnom napadao, a u 37. minutu Madriđani su tražili penal zbog igranja rukom, ali ga glavni arbitar nije dosudio.

Najbolju priliku za Sosijedad videli smo u 43. minutu, kada je Isak sam izbio pred Kurtou, bila je to idealna šansa za domaći sastav, ali je Belgijanac magično odbrani udarac Šveđanina.

Na samom startu drugog poluvremena Sosijedad je umalo šokirao prvaka, odlična lopta Ojarzabala na levu stranu, Barenećea je oprobao udarac, ali poslao loptu pored gola iz izgledne pozicije.

Real je dva puta pripretio sredinom drugog dela, ali je Ramiro bio oprezan, najpre je sačuvao mrežu od udarca Benzeme, a potom i od pokušaja Karvahala sa distance.

Zidan je onda iznenadio odlukom da umesto Rodriga na teren pošalje debitanta iz B tima Marvina, ali ko zna možda mu se jednog dana to vrati. Za Sosijedad je debitovao David Silva, pojačanje iz Mančester Sitija.

Zidan je u poslednjim minutima šansu dao i mladom Aribasu, dok su napadači Luka Jović i Borha Majoral ostali na klupi za rezerve.

 

Što se tiče ostalih mečeve drugog kola, valjalo bi spomenuti premijernu pobedu novajlije u Primeri Kadiza na gostovanju u Ueski od 2:0 koju je asistencijom za drugi gol začinio nekadašnji prvotimac Rada, Hofenhajma i Partizana Filip Malbašić.

Lepo je Srbin prošao po levoj strani i nabacio loptu na glavu Horhea Pomba.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TIHI

    20. septembar 2020 | 23:25

    Ovo je samo ime REAL, katastrofa, treca liga.

  • Mrcke

    21. septembar 2020 | 05:23

    Ovaj ako ostane tamo propade.

  • eNL

    21. septembar 2020 | 08:46

    Luka ,preuzmi komandu. ovaj umišljeni Zidan ništa nije bolji od tebe,al u svakom slučaju uzmi im sve pare,a ako te uvedu u igru igraj a ako ne ma zabole te.oni su tebe tražili i šta sad glume.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA