≫ 

"Gospodin trofej" stiže kod Vladana Milojevića: Ljubomir Fejsa potpisuje ugovor s Arapima

Povremeni reprezentativac Srbije uskoro na novoj adresi

  • 2
Ljubomir Fejsa Foto: MN Press

Povremeni srpski reprezentativac Ljubomir Fejsa (32) nalazi se pred potpisivanjem ugovora sa sudijskim Al Ahlijem, klubom koji trenira bivši šef struke Crvene zvezde Vladan Milojević.

Kako piše tamošnji portal Okaz, sve je već dogovoreno i Fejsa će za koji dan potpisati ugovor na dve godine, a dolazi upravo na Milojevićevo insistiranje.

Nekadašnji vezista Partizana će biti prvo inostrano pojačanje Al Ahlija ovog leta, a doći će u klub nakon što raskine ugovor sa Benfikom, koja ga je stavila na transfer listu i više ne računa na njega posle sezone koju je proveo na pozajmici u Alavesu.

Podsetimo, Fejsa je jedan od najtrofejnijih srpskih fudbalera, pošto je igrajući za Partizan, Olimpijakos i Benfiku osvojio deset uzastopnih šampionskih titula, od 2008. do 2017. godine, a podigao je 11 raznih kupova u ova tri kluba.

Ugovor sa Benfikom veže ga do juna 2021. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pkv

    21. septembar 2020 | 09:58

    Najveca talija u istoriji fudbala..!!Pratim ga 10 godina ,to je cudo koja sreca u karijeri..cak i kad je povredjen ,a bio je mnogo puta..

  • buco

    21. septembar 2020 | 05:44

    Zasto Miloje nekupi Jovancica i pomognes Zvezdi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA