≫ 

"Danas nije pobedio Partizan, nego njegova saopštenja": Trener Zlatibora besno završio konferenciju

Predrag Ristanović nije mogao da se pomiri sa odlukom Zorana Širokog da svira nepostojeći penal u završnici meča

  • 85
Predrag Ristanović

Printskrin: Youtube/Superliga Srbije

Trener Zlatibora Predrag Ristanović bio je besan nakon meča u Užicu, gde je njegov tim poražen od Partizana sa 1:0 posle penala koji je u finišu meča dosudio arbitar Zoran Široki.

Utisak je da penala nije bilo, a igrači i stručni štab Zlatibora bili su besni na odluku sudije, koji je imao propust i u prvom poluvremenu, kada je poništio crno-belima, reklo bi se, regularan gol.

Predrag Ristanović je i posle meča u izjavi za Arena Sport televiziju rekao da je Partizan nezasluženo pobedio, a isti stav ponovio je i na konferenciji.

- Čestitam mojim momcima na jednoj velikoj borbi, sigurno nisu zaslužili da budu poraženi. Mislim da danas nije pobedio Partizan, nego njegova saopštenja od prethodnih nedelja, to je ono što imam samo da kažem - kratko je poručio Ristanović posle meča.

I Aleksandar Stanojević je bio kratak na konferenciji, rekavši da je zadovoljan što je sa ovako teške utakmice Partizan odneo sva tri boda, kao i karakterom igrača, dok ostaje problem igre, za koji kaže da tek treba da rešava.

- Jedna teška utakmica sa dosta tenzije i agresivnosti sa obe strane, Zlatibor je igrao čvrsto, nije nam dozvolio da razvijemo igru, a pretio je iz kontre. To je sad već neki drugi naš problem koji moramo da rešimo. Zadovoljan sam što smo ipak pobedili ovako tešku utakmicu, zadovoljan sam karakterom igrala - rekao je Stanojević.

>>> TSC je prošle nedelje oduševio fudbalsku Evropu jer je sa rumunskim velikanom FCSB odigrao 6:6 i ispao na penale, a danas (17.30) se vraća superligaškim obavezama gostovanjem Mačvi. Kvota na dvojku je vrlo lepa - 2,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mačva - TSC.

Video: Partizan poveo iz penala, igrači Zlatibora pobesneli, napali su sudiju!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prke

    21. septembar 2020 | 11:03

    Partizan = zlo Srpskog sporta

  • Nscz

    21. septembar 2020 | 09:25

    Citam komentare i ne verujem da su oni ovoliko zatrovani i obnevideli. Pa ljudi nemate ni upravu ni tim ni igru!!! Truje vas debeli furundzija i onaj Jehovin svedok da ste izgubili realno poimanje fudbala. U svakoj odluci vidite kradju a smrdibuba da naleti na vaseg igraca u 16 odmah sudite penal sami sebi. 4 utakmice niste dali gol iz igre. 6 bodova kasnite a jos 6 ste ukrali na dva ne postojeca penala. Cim vam se delegira sudija odmah kukate i kmecite trazeci alibi za ono sto ce da dodje. Jer ako ne krene sve kako ste zamislili tu je isti taj sudija (koji je poslat da vas pokrade) da ‘dune’ penal i to uvek u 80 i nekom minutu obavezno pri nepovoljnom rezultatu

  • Mića

    21. septembar 2020 | 09:33

    Pa moraju NK Patlidžan poklanjati bodove jer bi u protivnom prvenstvo več bilo odlučeno, ne zanimljivo. Več bi bilo -15 i šta onda, prekinuti prvenstvo i krenuti sa novim. Niste normalni. Ali zato su sudije tu da ga učine zanimljivim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA