≫ 

Transferi: Barselona krade Bajernu desnog beka, Liverpul i Real s Embapeom, gotovi Suarez i Morata

Hvala vam što ste pratili najvažnije transfer vesti

  • 9
Liga Sampiona, FK Bajrn MInhen, FK Pariz Sent Zermen Foto: Tanjug/AP

Najvažnije transfer vesti za 21. septembar:

*Liverpul i Real pregovaraju sa Embapeom

*Barselona krade Seržinja Desta Bajernu ispred nosa

*Borusija još jednom odbacila prodaju Sanča

*Alvaro Morata u utorak stiže na lekarske preglede u Juventusu

*Nikola Čumić zadužio dres Sportinga iz Hihona

*Urugvajac Edinson Kavani navodno se ponudio Realu i traži devet miliona evra po sezoni

*El Fardu Ben blizu odlaska iz Zvezde, žele ga Vladan Milojević i Al Ahli

*Suarez se navodno sve dogovorio sa Atletiko Madridom

*Aleks Teljes dogovorio uslove sa Junajtedom

*Mustafi na meti Lacija i Napolija, Arsenal čeka zvanične ponude

*Nikola Milenković je "top target" Milana u odbrani

*Roma želi Luku Jovića

Uživo:

22.00 - Liverpul i Real Madrid su prema navodima L'Ekipa, u redovnom kontaktu sa menadžerima Kilijana Embapea kojeg bi rado videli u svojim redovima sledećeg leta. Ionako postoje indicije da će francuski napadač tražiti od Pari Sen Žermena da ga proda sledećeg leta.  

21.40 - Odlazak Nelsona Semeda u Vulverhempton napravio je iznenadni problem Bajernu iz Minhena. Naime, šampion Evrope mogao bi da ostane bez Seržinja Desta, desnog beka Ajaksa kojeg Ronald Kuman hoće da im preotme, jvalja Radio Katalonija.

21.25  - Dogovoreno! Inter je pozajmio na još jednu sezonu SPAL-u napadača Sebastijana Espozita.

20.57 - Gotovo! Pedro Pereira je novi fudbaler Krotonea u koji je sitgao iz portuglaske Benfike na pozajmicu s pravom otkupa.

20.35 - Majnc je saopštio iskusnom mađarskom napadaču Adamu Šalaju da može da potraži novi klub pošto više ne računaju na njega.

20.23 - Zvanično! Grčki vezista Dimitris Limnos prešao je iz PAOK-a u Keln i potpisao ugovor na 4 sezone.

20.00 - Nemački Skaj je objavio da Pari Sen Žermen želi Samija Kediru koji je višak u Juventusu. Čudna vest, jer ako je negde gužva u timu Tomasa Tuhela to je u veznom redu...

19.43 - "On je naš igrač i ostaje u Borusiji, ali je jako važno da pošaljemo ovu poruku jer smo ozbiljni ljudi koji osećaju odgvornost", rekao je sportski direktor Dortmunda Sbastijan Kel na pitanje novinara da li će Džejdon Sančo napustiti Vestfalen do kraja prelaznog roka. Podsetimo, Mančester junajted se povezuje sa engleskim reprezentativcem.

19.28 - Napadač rodom iz Tanzanije Mbvana Samata nalazi se na korak od odlaska iz Aston Vile. Premijerligaš pregovara sa Fenerbahčeom koji je izrazio želju da ga uzme na jednogodišnju pozajmicu.

19.00 - Preokret! Riki Puig ostaje u Barseloni. Iako je Ronald Kuman nagovestio tokom vikenda da ga ne želi sledeće sezone, uprava katalonaskog kluba odbija da se odrekne svog deteta što je stavila do znanja agentu i ocu ovog fudbalera na sastanku ovog ponedeljka.

18.47 - Ren i Čelsi su se konačno dogovorili pa se golman Eduar Mendi seli u London za 30 miliona evra (24 + 6 na ime bonusa). Zbog korone i pravila o karantinu u Engleksoj lekarske pregelede će odraditi u Berlinu.

18.30 - Zvanično! Islandski golman Aleks Runarson (25) prešao je iz Dižona u Arsenal za 2 miliona evra i biće rezerva Nemcu Berndu Lenu.

18.15 - Zvanično! Nekada veliki talenat engleskog fudbala Ravel Morison (27) potpisao je ugovor sa Den Hagom. Vest Hem, Lacio, Šefild junajted... gde sve nije bio i nikako da napravi iskorak u karijeri...

17.56 - Evo i cifara za transfer Alvara Morate u Juventus. Stara dama će platiti 9 miliona evra za jednogodišnju pozajmicu uz mogućnost otkupa za 45 miliona evra sledećeg leta. Napominjemo da nije u pitanju obavezan otkup već će Stara dama imati tu opciju sledećeg leta.

17.50 - Reprezentativac Engleske Tajron Mings produžio je ugovor sa Aston Vilom i obavezao se na četvorodogdišnju vernost.

17.45 - Napadač Porta Tikinjo Soares dogovorio se sa kinski Tjenđinom, javlja Rekord. Ranije se pisalo da su mu ponudili 10 miliona evra po sezoni, što je mnogo više nego što je davala Lokomotiva Marka Nikolića.

17.30 - Alvaro Morata se definitivno vraća u Juventus i u utorak stiže na lekarske preglede, objavio je Đanluka Di Marcio. To takođe znači da Edin Džeko ostaje u Romi, a Arkadijuš Milik u Napoliju. Za sada...

17.20 - Mladi napadač Fiorentine Bobi Dankan stiže u Derbi Kaunti. Radi se o momku koji je stasao u mlađim kategorijama Liverpula, a prošlog leta kao slobodan igrač prešao u Italiju.

17.00 - Kristal Palas je trenutno najkonkretniji s ponudom za mladog napadača Liverpula Rijana Brustera.

16.30 - Evo i detalja dogovora između Luisa Suareza i Atletika koje je objavila Marka. Španci pišu da je Urugvajac dogovorio platu od 9 miliona evra neto, a ugovor će biti potpisan na dve godine čim Atletiko ozvaniči i dogovor Alvara Morate sa Juventusom.

16.22 - Italijanski medini pišu da bi Mario Baloteli mogao da završi u Đenovi, i to kao deo pregovora Mina Rajole s tim klubom oko pozajmice Luke Pelegrinija iz Juventusa.

16.13 - Iskusni Dijego Godin bi trebalo da završi lekarske preglede tokom dana i konačno stavi paraf na ugovor sa Kaljarijem!

15.41 - Informacije medija da se Aleksandar Prijović vraća u Al Itihad potvrdio je i sam napadač fotografijom iz aviona, gde je na putu za Džedu. Podsetimo, klub će odlučiti da li će u sastavu ostaviti njega ili Aleksandra Pešića.

15.32 - Desni bek Barselone Musa Vag otišao je na pozajmicu u grčki PAOK!

U pitanju je jednogodišnja pozajmica po kojoj će grčki tim davati platu Vagu.

15.12 - Engleski mediji javljaju da Lids pokušava da kupa Danijela Džejmsa iz Mančester junajteda, te da su za taj transfer spremni da daju 12 miliona funti.

14.56 - "Skaj Sport" javlja da je Spartak iz Moskve zainteresovan za defanzivca Totenhema Serža Orijea!

14.31 - Loši potezi na Old Trafordu se nastavljaju! Iako je Junajted sve dogovorio sa levim bekom Porta Aleksom Teljesom, generalni direktor kluba Ed Vudvort je odbio da ga plati 20 miliona.

14.13 - Vezista Olimpijakosa Nikola Čumić priznao je da su ga želeli Zvezda i Partizan, ali je ipak otišao na pozajmicu u Sporting iz Hihona.

- Bio sam u Atini, trenirao sam sa Olimpijakosom. Menadžer mi je rekao da ima ponuda Sportinga. Imao sam ponude i iz Srbije, od Crvene zvezde i Partizana, imao sam i poziv sa Teneriga. Međutim, odlučio sam se za Sporting. Ovo je klub sa velikom tradicijom, sa dobrim navijačima - rekao je Čumić koji je u Olimpijakos stigao iz niškog Radničkog.

13.56 - Da li je ovo i definitivna potvrda da će Suarez u Atletiko? Navodno, Urugvajac raskida ugovor sa Barsom i ide kao slobodan igrač na "Vandu Metropolitano."

13.47 - Edinson Kavani želi u Real! "Marka" javlja da se Urugvajac navodno ponudio Madriđanima koji traže napadača, ali da želi devet miliona evra.

Podsetimo, slobodan je igrač nakon što mu je istekao ugovor sa PSŽ-om.

13.10 - Poznati novinar Fabricio Romano, inače specijalista za transfere, javlja da bi Alvaro Morata mogao da bude novi napadač Juventusa nakon što su pregovori sa Edinom Džekom stali.

Podsetimo, problem je što Roma još nije uzela Arkadijuša Milika i zbog toga je došlo do komplikacija. A što se tiče Morate, pominje se 10 miliona za jednogodišnju pozajmicu i još 45 za transfer narednog leta.

13.13 - El Fardu Ben odlazi iz Crvene zvezde?!

Vladan Milojević, El Fardu Ben, FK Crvena zvezda El Fardu Ben i Vladan Milojević; Foto: MN Press

Ovu vest najpre je javila TV Arena Sport koja se poziva na svoje izvore i koja navodi da će napadač crveno-belih odigrati još nekoliko mečeva i da će preći u Al Ahli kod Vladana Milojevića! Telegrafu je, s druge strane, na Marakani potvrđeno da postoji interesovanje Al Ahlija, ali da je posao daleko od završenog!

12.57 - Iako je prva ponuda odbijena, mediji javljaju da je defanzivac Sitija Erik Garsija na korak od Barselone za sumu od 18 miliona funti.

12.40 - Menadžer Atletika Dijego Simeone navodno je lično kontaktirao vezistu Arsenala Lukasa Toreiru kako bi dogovorio jednogodišnju pozajmicu.

12.09 - Runar Alesk Runarson, islandski golman iz Dižona, trebalo bi u ponedeljak popodne da potpiše ugovor sa Arsenalom koji će ga platiti milion funti.

11.36 - Ugledni britanski "Atletik" se poziva na svoje izvore i javlja da Mančester junajted neće dovoditi centralne defanzivce do kraja prelaznog roka, iako su Lindelof i Megvajer kriminalno igrali protiv Kristal Palasa.

11.30 - Napadač Botafoga Luis Enrike potpisaće petogodišnji ugovor sa Olimpikom iz Marselja koji će za ovaj transfer platiti 10 miliona evra.

11.04 - Španski mediji prenose da je Luis Suarez odbio da pređe u Romu i Inter iz Majamija, te da je odlazak u madridski Atletiko gotova stvar. Čeka se samo da Jorgandžije prodaju Dijega Koštu.

10.43 - Portugalska "Abola" prenosi da je levi bek Porta Aleks Teljes prihvatio uslove koje mu je Mančester junajted ponudio za petogodišnji ugovor. Ostalo je samo još da se dva kluba dogovore oko obeštećenja koje će najverovatnije biti 20 milioan evra.

10.08 - "Miror" tvrdi da Liverpul neće prodati Okslejda - Čemberlena u ovom prelaznom roku, iako je na Enfild stigao Tijago Alkantara koji se pokazao kao sjajno pojačanje već za poluvreme protiv Čelsija.

09.55 - Defanzivac Dinama Joško Gvardiol definitivno je odbio Lids i najverovatnije će preći u Lajpcig za 19 miliona evra i određene bonuse.

09.34 - Britanski "San" javlja da su Lacio i Napoli zainteresovani da kupe defanzivca Arsenala Škodrana Mustafija koji košta 15 miliona. Doduše, zvanična ponuda još nije poslata.

Fudbal Srbija Italija Foto: Tanjug/AP

09.13 - Čelnici Milana su priznali da su zainteresovani za Seltikovog Kristofera Ajera, ali tek ukoliko im propadne ideja da angažuju srpskog reprezentativca Nikolu Milenkovića koji košta oko 45 miliona evra.

09.10 - Kako trenutno stvari stoje, Lion je najbliži dovođenju Lukasa Pakete iz Milana! Podsetimo, brazilski reprezentativac je i velika želja Valensije.

09.08 - Italijanski "Kalčomerkato" javlja da je Roma čvrsto odlučna da dovede Luku Jovića iz Reala! Najpre na pozajmicu uz opciju otkupa ugovora sledećeg leta. Ukoliko ne dođu do Srbina, Vučica se okreće Belotiju ili Pjonteku.

09.05 - Engleski mediji tvrde da je šampion Rusije Zenit zainteresovan da do kraja prelaznog roka dovede Džesija Lingarda iz Mančester junajteda.

09.00 - Dobrodošli u još jedan dan posvećen transfer vestima širom sveta! Za početak, OVDE se možete podsetiti šta je sve obeležilo prethodni dan uz napomenu da se Aleksandar Pešić vratio sa pozajmice i da je Arturo Vidal konačno u Interu.

>>> Mančester Siti kreće u novu sezonu u Premijer ligi večeras (21.15) teškim gostovanjem Vulverhemptonu, portugalskoj koloniji koja je startovala pobedom prethodnog vikenda. Građani su favoriti s kvotom 1,60, dok je dupla šansa 1X 2,35, a 3+ 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vulverhempton - Mančester Siti.

(Telegraf.rs)00

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M

    21. septembar 2020 | 10:35

    E sad kad krenu,ide tamo,ide vamo

  • N

    21. septembar 2020 | 13:36

    Neka ide

  • Marko

    21. septembar 2020 | 18:04

    Nista je ne razumem, ocigledno... Mnogo, stavise previse kombinacija mi ne ulazi u glavu. Kakav bre Vejinovic? Ima decko 30 godina i niko ga nece! Kakav bre Paloma!? Jeste li vi ljudi normalni? Pa Sanogo i Kanga su igracine za Vejinovica! Zasto se ne dovede Onazi da bude centralni vezni!!!!???? Od Rodica cemo tesko dovesti boljeg beka jer ono sto vredi kosta od 3-4 pa do 100 miliona evra! Ne igrajte se sa nasom Crvenom Zvezdom. Kada navijacima bude pukao film, govnjivom motkom cemo vas terati!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA