Da li si ti lud, mi to nikad ne radimo: Klop urlao na svoju klupu posle crvenog kartona za Čelsi

Nemac je bio ljut na jednog od članova stručnog štaba zbog aplauza u finišu poluvremena

  • 7
Jirgen Klop Printskrin: Twitter/@Kelz081

Fudbaleri Liverpula pobedili su u nedelju popodne Čelsi u derbiju 2. kola Premijer lige (2:0), a meč je svakako obeležio crveni karton za defanzivca Plavaca Andreasa Kristensena u finišu prvog poluvremena!

Kristenesen je dobio isključenje zbog faula nad Sadiom Maneom, i to nakon što je VAR tehnologija "ispravila" prethodni potez sudije Pola Tirnija koji ga je najpre sankcionisao žutim kartonom.

Promena odluke naišla je na odobrenje klupe Liverpula odakle se čuo aplauz, mada isti očigledno nije prijao ušima menadžera Redsa Jirgena Klopa koji je prišao rezervnim igračima i rekao:

- Jesi li lud? Mi nikad, ali baš nikad, to ne radimo. Da li ti je to jasno - urlao je Klop na svoju klupu, ali ne na igrača već na člana stručnog štaba:

- Vidim da se piše kako je ovde reč o rezervnom igraču. Ne, bio je to jedan član stručnog štaba i već sam mu rekao što o tome mislim. On je to prihvatio. Jednostavno, u tom trenutku napravio je nešto što nisam želeo da vidim.

Liverpul je na kraju slavio zahvaljujući dvostrukom strelcu Maneu koji je mrežu Kepe tresao u 50. i 54. minutu, a vredi pomenuti da je Žoržinjo u 75. propustio priliku da postigne gol za Čelsi iz penala.

>>> Mančester Siti kreće u novu sezonu u Premijer ligi večeras (21.15) teškim gostovanjem Vulverhemptonu, portugalskoj koloniji koja je startovala pobedom prethodnog vikenda. Građani su favoriti s kvotom 1,60, dok je dupla šansa 1X 2,35, a 3+ 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vulverhempton - Mančester Siti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    21. septembar 2020 | 10:30

    То је фер плеј...господин...овде на жалост имамо пример фрустрираног клуба који поклања дрес противнику Звезде у ЛШ...али то је та култура 32 загорске

  • Milos

    21. septembar 2020 | 10:11

    E to je ljudina, ne zeli da se spusta na nivo prostaka..

  • Naj

    21. septembar 2020 | 11:27

    Kakav car!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA