≫ 

Ovo još nije viđeno: Žestoka tuča fudbalera i policije posle gola u 97. minutu, radio je i suzavac

Sve je počelo posle svađe domaćih fudbalera sa sudijama

  • 3

Iz Brazila nam stiže neverovatna vest - utakmica treće lige između Manausa i Trezija završena je tučom fudbalera i policije, i to nakon što su se igrači domaćeg tima najpre okomili na sudiju!

Naime, Manaus je vodio rezultatom 1:0 i primio je gol u osolednjim trenucima meča. Glavni sudija je pokazao na centar, dok je pomoćni, prema navodima tamošnjih medija, digao zastavicu za ofsajd i posle je spustio.

To je iznverviralo domaćina čiji fudbaleri su nasrnuli na sudiju i u međuvremenu je gužva postajala sve veća i veća. Toliko da je policija intrvenisala i ušla na teren kako bi sprečila incident.

Podigli su štitove kako bi zaštitili sudije, ali su fudbaleri krenuli da udaraju po njima. Jedan od njih je oteo i palicu policajcu, te je ovaj drugi upotrebio suzavac.

Situacija se smirila samo u tih nekoliko trenutaka, jer su igrači Manausa, predvođeni kapitenom, tražili od policije da istupe i da se pobiju "prsa u prsa." Šta se sve dešavalo na terenu, možete pogledati u video snimku na početku teksta.

>>> Milan se pojačao ovog leta, a navijači se nadaju da bi Rosoneri konačno mogli da se umešaju u borbu za vrh. Večeras (20.45) na San Siro stiže Mihajlovićeva Bolonja i biće to dobar test za domaćina. Kec je 1,60, dupla šansa X2 2,35, a 3+ 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Milan - Bolonja.

Video: Pčele se rojile oko korner zastavice a Brazilci ih sve divljački potrovali

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar84

    21. septembar 2020 | 11:32

    E ali stvarno, kad god cujem potukli se fudbaleri ja pocnem da se smejem 🤣🤣🤣 Jedina stvar smesnija od tuce fudbalera su tuce veverica.... Komedija

  • Nenad

    21. septembar 2020 | 11:13

    Je l' bio i Mister No?

  • zeljko

    21. septembar 2020 | 12:18

    ko bi drugi nego brazilci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA