≫ 

Vitasa pitali "Zašto si panj", defanzivac Partizana odgovorio tako što je citirao Aleksa Fergusona

Štoper crno-belih gost u emisiji "Pitaj Partizan"

  • 2

Defanzivac Partizana Uroš Vitas gostovao je u jednoj klupskoj emisiji gde je odgovarao na pitanja navijača crno-belih!

Vitasa je za gostovanje u emisiji "Pitaj Partizan" nedavno nominovao Bojan Ostojić, a jedno od pitanja za štopera crno-belih je bilo i to "Zašto si panj?"

- Zato što sam rođen u šumi, šalim se. Ako se dobro sećam, Aleks Ferguson je rekao dajte mi Zidana i deset panjeva i osvojiću Ligu šampiona. Eto, nije loše ponekad biti ni panj. Šalu na stranu, nemam društvene mreže, niti me to interesuje, shvatam da ima frustriranih ljudi. Sve im je dostupno, internet je mesto gde svako može da kaže šta želi, što je loše. Zato se postavljaju tako besmislena pitanja - rekao je Vitas kog su navijači pitali i kad će otići iz kluba, te im je uz osmeh odgovorio:

- Evo, pregovaramo o napuštanju, može da se desi da u januaru odem, ali još uvek nije sigurno.

Vitas je od ove sezone praktično postao standardan štoper u paru sa Makijem Banjkom, mada navijači Partizana nisu bili zadovoljni određenim izdanjima koje je imao na terenu.

U Humskoj je od februara ove godine, nakon što je završio epizodu u Irtišu, a podsetimo da je bio jedan od dvojice igrača crno-belih koji su u finalu Kupa protiv Vojvodine bili neprecizni u penal seriji.

Video: Tragičar penal serije Uroš Vitas posle finala Kupa: Tražio sam da šutiram penal

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA