Partizanov spisak za Šarlroa: Koga je to Stanojević izabrao za meč sa Belgijancima?

Licencirani su svi oni igrači, koji su konkurisali i za prethodni meč u Moldaviji

  • 8
Umar Sadik, Aleksandar Stanojević, FK Partizan

Foto: MN Press

Najteži ispit u dosadašnjem delu kvalifikacija za Ligu Evrope fudbalere Partizana očekuje u četvrtak (19.00, Arena Sport 1), kada će, u trećem kolu, odmeriti snage sa ekipom Šarlroa i to na gostujućem terenu. Tim povodom crno-beli su danas licencirali 24 fudbalera, koji će konkurisati za utakmicu sa trenutno najboljim timom Belgije.

U odnosu na pređašnji spisak, za duel sa moldavskim Sfintul Georgijem, stručni štab nije praktično izvršio nijednu promenu, jer u međuvremenu crno-beli, iako su nameravali, nisu bili aktivni na tržištu, pa neka od mogućih pojačanja još uvek nisu kročila u Humsku, jer su pregovori u toku ili su – propali (Nikola Čumić).

Na spisku trenera Stanojevića se nalaze – golmani; Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović, Aleksandar Popović; odbrana - Aleksandar Miljković. Aleksandar Lutovac, Bojan Ostojić, Uroš Vitas, Maki Banjak, Igor Vujačić, Slobodan Urošević – vezni red: Aleksandar Šćekić, Milan Smiljanić, Saša Zdjelar, Bibras Natho, Takuma Asano, Filip Stevanović, Nikola Čolić, Denis Stojković, Lazar Pavlovć, Lazar Marković, Sejduba Suma – napadači: Umar Sadik, Bojan Matić i Nikola Štulić.

Kao i u slučaju dva prethodna gostovanja RFS i Sfintul Georgiju, kompletna ekspedicija Partizana, koja u sredu putuje u Belgiju, sutra će biti podvrgnuta PCR testu na virus korona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ramaro

    21. septembar 2020 | 16:06

    Ako su ga i osnovali generali JNA treba da vam je poznato da su vecina njih bili Srbi ( iz Srbije i Crne Gore), tako da vam ova vasa mantra o nekakvim Tudjmanovom klubu ne pije vodu. Ali vi u nedostatku neceg boljeg kao papagaji neprestano vrtite jedno te isto. A kazite mi u cemu je ondasnja UDBA bila bolja i kvalitetnija od tadadnje JNA? Nikada sa ovakvim izvitoperenim razmisljanjima i stavovima necete biti veliki i uvazavani klub. Bolje se pokrite i cutite.

  • Bojan SD

    21. septembar 2020 | 14:29

    Sve hrvat do hrvata u JSD nepostojece nezavisne drzave Jugoslavije

  • A

    21. septembar 2020 | 15:38

    Sve kumovi na nasim vestima. A mi imamo kompleks. Zalosni i jadni se, Krcunova deco!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA